نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 عنوان موهام | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست ساقه موهام روغن زیتون میزنم ک از خشکی دربیادتازگیا حس میکنم همون لحظه یکم چرب میکنه و براق ولی یکم بعد خشکخیلی موهام خشکه باعثه موخواره هم هستپیشنهادتون چیه ک موهام نرررررررررررم ابریشمی بشه نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼 دیروز | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 بعد یه سوال دیگه عزیزم الان رویش موی جدید دارین ؟ من حس میکنم حجم موهام کم شده خیلی ناراحتم 💔 نه یعنی نمیدونم ....اونو دیگه باز باید نمیدونم جوشونده رزماری و این چیزا زد البته اگه سازگاری داشته باشه با طبع کف سر نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
simsimmmm21 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 286 اره ازمایش دادم کمخونی داشتم بله ب دکتر بگین مشکلتونو هر ازمایشی ک لازم باشه بنویسه یه کپسول معمولی ... خیلی ممنون بابت راهنمایی ایشالا موهای شمام برگرده
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 خیلی ممنون بابت راهنمایی ایشالا موهای شمام برگرده قربون شما همینطور نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
melihastam عضویت: 1404/11/02 تعداد پست: 70 روغن نارگیل قبل از حموم بزن حدود ۱ ساعت بزار بمونه بعد از حموم هم روغن مو یا روغن آرگان به ساقه
علیرضاجون عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 9090 ماسک مو بدون نیاز ب ابکشی میزنم همون لحظه ک میزنم خیلی سره موهام تو دستام مارک چی میزنین بیونیج عالیه.فولیکا هم بد نیست.مخصوص موهای خشک و اسیب دیده میزنم.بیونیج را سرچ کن بنفشش را میزنن
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 بیونیج عالیه.فولیکا هم بد نیست.مخصوص موهای خشک و اسیب دیده میزنم.بیونیج را سرچ کن بنفشش را میزنن اها ممنون نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 روغن نارگیل قبل از حموم بزن حدود ۱ ساعت بزار بمونه بعد از حموم هم روغن مو یا روغن آرگان به ساقه ممنونن نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
نگین۱۱۱۱۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 3120 مرسی لطف کردین نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼