2777
2789
عنوان

موهام

227 بازدید | 25 پست

ساقه موهام روغن زیتون میزنم ک از خشکی دربیاد

تازگیا حس میکنم همون لحظه یکم چرب میکنه و براق ولی یکم بعد خشک

خیلی موهام خشکه

باعثه موخواره هم هست

پیشنهادتون چیه ک موهام نرررررررررررم ابریشمی بشه

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسک موی بعد حمام نیزنم در واقع کرم مو.عالیه

ماسک مو بدون نیاز ب ابکشی میزنم همون لحظه ک میزنم خیلی سره موهام تو دستام

مارک چی میزنین

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

عزیزم من ریزش موی شدید دارم شما نمیدونی باید چیکار کنم براش

کم خونی ندارین؟؟

منم بشددددت داشتم از وقتی ازمایس دادم و قرص میخورم نمیگم کامل اما بهتر شده

من قبلاً که موهام سالم بود قبل حموم روغن نارگیل میزدم میذلشتم بمونه بعد میشستمخیلی برق خوبی میداد به ...

خب بشوری بعدش ک میره همش😂

کم خونی ندارین؟؟ منم بشددددت داشتم از وقتی ازمایس دادم و قرص میخورم نمیگم کامل اما بهتر شده

نمیدونم عزیزم

آزمایش خون دادین ؟ آزمایش خون معمولی دیگه آره ؟ میتونم بگم اگر پرستاری یا دکتری دور و ورم هست برام ثبت سیستم کنن منم آزمایش بدم

قرص چی دادن بهتون ؟ من فولیکوژن مصرف میکردم بخاطر آهن داخلش عذر میخوام یبوست به شدت شدید گرفتم

خداروشکر که موهاتون بهتر شده عزیزم . روزی چند تا میریزه ؟ من الان مثبت ۱۰۰ تا در روز ، قبلا ۳۰ تا این حدودا

نمیدونم عزیزم آزمایش خون دادین ؟ آزمایش خون معمولی دیگه آره ؟ میتونم بگم اگر پرستاری یا دکتری دور و ...

اره ازمایش دادم کمخونی داشتم

بله ب دکتر بگین مشکلتونو هر ازمایشی ک لازم باشه بنویسه

یه کپسول معمولی هماتنیک داد چیز خاصی نداد

اون موقع یادمه موهام خیلیی پر بود بهم میگفتن بیا از حجم موهات کم کن

بعد کمخونی و فشار استرس دست تو دست هم گذاشتن و حجم موهامو بهههه شدت کم کرد و هروقت ببینم غصه میخورم

دست میکردم تو موهام یه دسته میومد بیرون

الان موقع شونه کردن فقط

تاثیر داره بلاخره مخصوصا استرس و کمخونی

بلند مدت استفاده کن اثرشو میبینی بشوری همش میره قطعا 😂 ولی موهارو خوب میکنه

باشه