2777
2789
پوستتو سفید کن خوب.یه روشی هست که من سفید کردم هزینشم کمه.

چ روشی از خدامه من ب خدا 

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
چ روشی از خدامه من ب خدا 

گلوتاتیون.و ویتامین سی.برو دکتر بگو باهم ترکیب کنه برات بزنه.فقط یکم درد داره.هر دکتریم نمیکنه.بگو کوکتل ویتامین سی گلوتاتیون.اتفاقا الان دارم برای خودمم میزنم.لامصب چون ویتامینه درد داره.ولی خیلی خوبه.هزینشم ۶۰ تومن خریدم.بعد چهارروز سفید میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قیافم شبیهه اروپاییاست. چشام روشنه. موهام خدادادی زیتونیه روشن انگار رنگ کردم. و پوستمم سفیده. ام ...

مشکل منم اینه رنگ چشمم روشنه بدون ریمل یا خط چشم کمرنگم شبیه کورام 

باید پوستم سفید باشه واضح باشم

تنت زخمی،دلت آزرده باشد//نگاهت سرد و باران خورده باشد//شده؟!گنجشک باشی و شبی باد//تمام لانه ات را برده باشد؟!                              
گلوتاتیون.و ویتامین سی.برو دکتر بگو باهم ترکیب کنه برات بزنه.فقط یکم درد داره.هر دکتریم نمیکنه.بگو ک ...

چقدر ماندگاری داره ؟؟

یعنی تا وقتی اون ترکیب رو میزنم پوستم روشن میشه یا ن دراز مدت بر اثر استفاده روشن میشه؟

ضرر نداره ؟

چقدر ماندگاری داره ؟؟ یعنی تا وقتی اون ترکیب رو میزنم پوستم روشن میشه یا ن دراز مدت بر اثر استفاده ...

عزیزم سرچ کن بخون.نمیدونم اثرش چهقدره من چهار ماه پیش زدم تا الان هست.مامانم سبزه بود سفید شده.خودت سرچ کن بخون

عزیزم سرچ کن بخون.نمیدونم اثرش چهقدره من چهار ماه پیش زدم تا الان هست.مامانم سبزه بود سفید شده.خودت ...

وای خدارو شکر 

اولین موضوعی که اینجا تونست ذوق مرگم کنه همین بود باید برم توو نخش پس 

ممنونم خیلی 

خواهش میکنم سوال داشتی بپرس.خیلی این روش عالیه.

ممنون عزیزم فقط اینو بپرسم یادم نرفته

شما تهرانید اگه بله چ کسی رو معرفی میکنید 

اگه نمیشه گفت ب نظرتون نخعی خوبه؟؟

عزیزم اخه نمیدونم.من خودم برای خودم کردم.اما برو دکتر یبار برات بکنه.یاد بگیر بعدش خودت کن.

ممنون عزیزم 

سلام عزیزم  .یه روشی که باید دکتر برات انجام بده.البته من خودم انجام دادم.بلدم.ولی شما باید ببر ...

چه عالی . 4 یا 5 ماه اثرش میمونه!!!! 

خیلی خوبه . به دکتر بگم که چه کاری رو انجام بده برام . اسم علمی این روشش چیه ؟ 

قطعا روش های زیادی برای سفید کردن پوست هست . اسم این روشی که شما میگید چیه

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
سلام عزیزم  .یه روشی که باید دکتر برات انجام بده.البته من خودم انجام دادم.بلدم.ولی شما باید ببر ...

مرسی گلم. پست های قبلی رو خوندم متوجه شدم روشی که میگید چیه . ممنون

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار