2777
2789
اره مردا خیلی هیکل مهمه براشون خیلی بیشتر از قیافه

شوهره من امروز به من گفت صورتت خیلی قشنگه اما از وقتی زایمان کردی شکمو پهلو دراوردی یه جوری شدی. تو به صورتت نمیخواد برسی هیکله جلو چشه برا ادم مهمه. 😕 ایشالا بتونم لاعر کنم . دیگه نتونه بهونه و ایراد گیری کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چشمام بزرگه و لبام قلوه ای و توپر . دماغمم یه کوچولو سربالاست .. صورتم پر جوش و جای قهوه ای جوشه. ابروهامم کم پشته اما پهن. تپلم اما شکم و پهلو ندارم

آرایش میکنم جیگر میشم اما بی آرایش صورتم خیلی زشته

نهال خانوم مامانی عاشقته
شال قرمز با ساق دست قرمز و چادر خوبه؟

وای تو رو خدا ست قرمزو بیخیال شو هرچی میپوشی تمیز و اتو کرده وشیک بپوش قرمز رنگ جذابیه ولی با چادر تو تناقضه کلا چادر نماد حجاب و معصومیت قرمزم رنگ س ک س ی و جذاب

من چشمام بزرگه و لبام قلوه ای و توپر . دماغمم یه کوچولو سربالاست .. صورتم پر جوش و جای قهوه ای جوشه. ...

من قیافم شبیهه اروپاییاست. چشام روشنه. موهام خدادادی زیتونیه روشن انگار رنگ کردم. و پوستمم سفیده. اما بدونه ارایش مصه مرده هام . ارایش میکنم قشنگ میشم😥

به نظرتون چیکار کنم ؟تنبلی تخمدان هم دارم  و جوش میزنم موهامم میریزه . شوهرم میگه خوشگلم و عاشق هیکلم هم هست اما خودم ناراحتم از جوشام و ....

نهال خانوم مامانی عاشقته
هبچکی زشت نیست  منم این حسو بخو دم دارم  درعوضش یکی تاپیک زد خیلی زیبایم ای خدا خسته شدم ...

از زيبايي خسته شده؟؟؟؟منم دلم ميخواد خسته بشم  

یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم 
وای جدی سمتت نمیاد چ بد چرا اینجورین آدم احساس میکنه دوستمون ندارن من فقط همین حس بهم دست میده تو ...

خوش بحالت بابا شوهرمنم شور توجه رو درآورده یه رژلب میزنم ی ساعت تحلیل میکنه ک چرا نباید او رنگ و بزنم لباس مجلسی میپوشم میگه بی بی فیسی لباس زنونه بهت نمیاد راحت میپوشم میگه بی بی فیسی اینجوریم لباس میپوشی جای دختر من بنظر میای نزدیک عید موهامو کوپ کردم یه ۱۰ ۲۰ سانتی کوتاه شد بخدا سراون یه هفته قهر بود ک کی اجازه داده موهاتو کوتاه کنی...اختیار هیکل و قیافه وآرایش و لباس خودمو ندارم که اعصابم خورده

ولی جاریم هرکاری دلش میخاد میکنه هاشور ابرو رنگ مو هر لباسی میپوشه شوهرش هیچ چی نمیگه بهش منم ی جایی قراره برم باید ی روز قبلش لباس و آرایش و رنگ رژ و لاک و عطر و مدل مو وخلاصه همه چیو بهش گزارش بدم بخدا حسرت ی شوهر بیخیال مونده ب دلم

سلام . چطوری پوستت رو روشن کردی ؟؟؟ به منم بگو . خیلی در عذابم . سبزه ام و صورتم هم موهای مشکی مشکی ...

سلام عزیزم  .یه روشی که باید دکتر برات انجام بده.البته من خودم انجام دادم.بلدم.ولی شما باید ببری دکتر انجام بده.بعد ۴.۵ روز پوستت سفید میشه اما باز باید بعدچهار ماه بری انجام بدی.

شوهره من امروز به من گفت صورتت خیلی قشنگه اما از وقتی زایمان کردی شکمو پهلو دراوردی یه جوری شدی. تو ...

منم شوهرم همیشه راجع به هیکلم نطر میده و کلا دقت میکنه تغییرا صورتمو نمیبینه به خاطر همین میترسم حامله شم بعدا اصن 😂😂

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد