2777
2789
میدونم عزیزم ولی ادم حرصش میگیره انگار مثلا میخوان بیان خواستگاری یا مثلا پول ب حساب ادم بریزن چ بدو ...

متوجه حرفت ميشم كامل 😂😂ولي خب اگ باشم بگن دوس ندارم بگم نه 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان سرچ کنی تو گوگل کلی عکس دختر ایرانی میاد یعنی اونا مال این سیاره نیستن من خودم عکسم تو اینستاگرام هست یک ساعت پیش کاربر فاطمه میگفت خیلی دروغگویی چ پرویی ازین حرفا 😞

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
ب من نديدي گفت مردي؟بيخيال قشنگم😘

😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚❤😍😍😍😍😍😍

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

اخه بدبختی اینجاست حتی اگه ثابت هم کنی  ک عکس خودته باز میگن ن و فلان مثل دیوانه ها میرن میگردن تو گوگل پیدا میکنن میگن واای دیدی گفتم دروغ میگی الان عکس خواهر من سرچ کنی دختر تهرانی....پیداش میکنی 

انگار ببخشید ا ن ت ر  دست اینا هستیم ک ای بنویس رو دستت نینی سایت و فلان پوووووف خیلی دلم پره ها امشب 😤😤😤😤😤

برای پف لب که یه چیزی هست برای پف صورت چیزی نیست؟

نمک زیاد استفاده میکنی