2777
2789
بردارم ؟

اوه من چیزی ندیدم که

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین من خودم قبلا خوشگل تبودم اصلا.ولی دماغمو عمل کردم پوستمم روشن تر کردم یکار دیگم کردم خخخخ نمیگن ...

میشه لطفا بگی چطور پوستت رو روشنتر کردی؟؟

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹
منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

نه بابا من خیلی زیبام از نظر هرکی ک تاحالا منو دیده چشم سبز پوست روشن بینی کوچیک و کلا همه چیم عالیه خیلیا تو خیابون حتی بهم گفتن اما خودم حس خوبی ندارم شوهرمم میگه خوشگلی ولی سمتم زیاد نمیاد کلا ربطی ب صورت نداره ربطی ب هیکلم نداره فقط ب شانس بستگی داره😥

باشه عزيزم

سلام عزیزم درسته چندار عکس گذاشتی ولی چرا سریع قبول میکنی مگه کی هستن ک ادم خودشو بهشون ثابت کنه

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
سلام عزیزم درسته چندار عکس گذاشتی ولی چرا سریع قبول میکنی مگه کی هستن ک ادم خودشو بهشون ثابت کنه

اخه من اصلا با عكس با حجاب مشكل ندارم عزيزم  😘😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
اخه من اصلا با عكس با حجاب مشكل ندارم عزيزم  😘😘

میدونم عزیزم ولی ادم حرصش میگیره انگار مثلا میخوان بیان خواستگاری یا مثلا پول ب حساب ادم بریزن چ بدونم یجوری میگن اگه راست میگی عکس بزار ک انگار مجبوریم بهشون ثابت کنیم

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

وا دختر چرا اينقدر اعتماد به نفست پايين 🤔 مشكلت چيه اين حرف و مى زنى شايد شوهرت اصلا اين چيزارو بلد نيست  شايد بلد نيست ابراز محبت كنه با رفتارش ابرازمحبت مى كنه   بچه هم دارى 

خدایا شکرت