2777
2789
خوبه قیافه ات، فقط ابروهات کمی مصنوعیه

اره قبول دارم، الان تغییرش دادم آوردم روبه پایین

زندگی فارق از معنی     زندگی فقط یعنی ،مثل یه مهره بازی کرده شدن       تنها مثل مرده راه رفتن😞💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدا شفاش بده 😫 سر عقل بیاره اینو این که وی پی  ان داره نمیتونن ردیابیش کنن؛ چرا به جای ا ...

این احتمالا با مدیریت سایت مشکل داره میخواد نشونشون بده که شما اگه عکسم پخش کنن تو سایتتون نمیتونید مدیریت کنید وگرنه چه مشکلی میتونه با بچه ها داشته باشه🙁

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
این احتمالا با مدیریت سایت مشکل داره میخواد نشونشون بده که شما اگه عکسم پخش کنن تو سایتتون نمیتونید ...

آره تا حالا به این جنبه نیاندیشیده بودم 🤔

طفلک مونا تهرانی پس 😐

تنها کاری که ازش برمیاد اینه که آپشن آپلود عکس رو ببنده

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
وای منم گذاشتما😣😣😣

اه ایشالا که ندیده نذارید دیگه ......

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
آره تا حالا به این جنبه نیاندیشیده بودم 🤔 طفلک مونا تهرانی پس 😐 تنها کاری که ازش برمیاد اینه که ...

آره واقعا به نظرم سمت مشرق فیوزیاست یا بقیه دشمناش ....

ایشالا آدم مریض بتشه عکس سه در چهارم نگه میداره

آره قشنگم عکس پسرا هم ورمیداره😅😅😅😅