2777
2789

استارتر با اجازت..

خانوما یه سوال دارم دگترم برام قرص دگزامتازول نوشته برای بارداری نوشته از روز اول قاعدگی روزی یک عدد ولی بهم نگف تا چند روز بخورم میشه یه کمک کنید لطفا 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باز عکس کدوم بدبختیو گذاشته 😐😐😐 این چرا نمیمیره؟!؟؟!

عکس هر کی تو این عکس بازیا شرکت میکنه رو میذاره هدفشم نمیدونم ولی انکارو میکنه 😖😖😖

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
منم شوهرم اصلا بامن معاشقه نداره میگم نکنه چون ازقیافم خوشش نمیاد اینکارو میکنه  ن نگاهی ن نوا ...

هر تغییر مثبتی میتونی تو ظاهرت ایجاد کن ،تغییر کن بیشتر بخودت برس ، عشوه گری کن محبت کن تو پیشقدم شو کم کم یادش بده 

دعا کنین به ارزوهام برسم 
هارلي منم بودم ؟😂😂

نه عشقم فک نمیکنم من فقط یکیو دیدم اونم تعطیل شد😣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عکس هر کی تو این عکس بازیا شرکت میکنه رو میذاره هدفشم نمیدونم ولی انکارو میکنه 😖😖😖

وای خدا شفاش بده 😫

سر عقل بیاره اینو

این که وی پی  ان داره نمیتونن ردیابیش کنن؛ چرا به جای اینجا نمیره پورنهاب؟!!؟؟!؟! 

ای خدا گیر کی افتادیم ما

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒