2777
2789
عنوان

عدد بتا

1 بازدید | 9 پست

سلام خانما من روز موعد پریودم فهمیدم باردارم عدد بتا36 بود و بعد 48 ساعت تکرار عدد بتا شد 91 خوبه به نظرتون؟

با حساب اخرین پریود هنوز چهار هفته نشده

برای شما ها چجوری بود

آره عزیزم مبارک باشه خوبه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴روز از پریودی گذشته بتام ۱۹۳ هست چطوره؟؟

بتاتون خوبه فقط ۴۸ ساعت بعد باید تکرار کنید دوبرابر شده باشه

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
چرا🥴🥴🥴یا خدا ترسیدم.مگه کمه؟؟؟فکر کنم ۴عفته یا کمتر باشما

نه عزیزم روند حاملگی طبیعی اینجوریه دکترا معمولا آزمایش رو تکرار می کنن که خیالشون از بالا رفتنش راحت بشه در اصل بالا رفتن هست که مهمه که باید یک و نیم تا دو برابر بشه خود عد خیلی مهم نیست توی بازه باشه خوبه

چون فعلا توی سونو چیزی معلوم نمیشه این یه جور امتحان هست

اصلا نگران نباش این کاری که دکترا همیشه می گن بهتره انجام بشه

والا دکتر برا دو هفته دیگه بهم وقت داده اینم خودم آزاد رفتم آزمایش دادم

آها مهم نیست عزیزم چیز اجباری نیست معمولا انجلم می دن اگه دوست داشتی انجام بده اگه نه هم وایسا رفتی دکتر احتمالا برای ۶ تا ۸ هفته سونو می ده