2777
2789
عنوان

از صبح چیکاکردین

131 بازدید | 22 پست

خودم ساعت ۹ بیدارشدم.با دوستام قرار صبحونه داشتم ۱۰:۳۰ رفتیم کافه . بعدشم پیاده روی کردیم رفتیم پاساژ گردی .بعد رفتیم یه کافه دیگه فقط چایی خوردیم ساعت ۶:۳۰ رسیدم خونه . سینه گذاشتم برای ناهار فردا .الانم اومدم سایت😀

۵ بیدارشدم ۷ پسرمو راهی مدرسه کردم ۱۱ خوابیدم شب قبلشم مهمون داشتیم خونه رو جمع کردم،الانم چای میخورم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

سرکار بودم ولی ذره ای کار نکردم

همکارم اومده بود رفتیم اداره رو باهم گشتیم😬

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکار بودم ولی ذره ای کار نکردمهمکارم اومده بود رفتیم اداره رو باهم گشتیم😬

گفتی کارت تو گمرکه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هزینه صبحانه تو کافه چقدر شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من صبح بیدار شدم رفتم جلسه داشتیم تا 3 ....4 هم رسیدم محل کارم الانم هنوز سرکارم تا آخر شب

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

گفتی کارت تو گمرکه؟

دیگه کل سایت فهمیدن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

۹ بیدار شدم ۱۰ امتحان داشتم

۱۱ رفتم لیزر

۱ اومدم ناهار حاضر کرده بود همسرم بچمم بیدار شده بود

ناهار خوردیم بازی کردم با دخترم

ظهر یکم خابیدم و بعدش بیدار شدم

الانم فیلم نگاه میکنم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

صبح خونه رو جمع و جور کردم ظهر پسر خاله هام اومدن ناهار رو از بیرون گرفتیم و شروع کردیم به بازی کردن عصری رفتیم بیرون یه چیزیم خوردیم خرید هم کردیم الانم باز اومدیم خونه

صبح رفتم مدرسه به جای یکی از دوستام تدریس کردم(خودم معلم آموزش پرورش نیستم ..)

بعدش رفتم پیاده روی و باشگاه

بعد اومدم خونه همسرم ناهار درست کرده بود ناهار خوردیم

بعدش رفتم سرکار

وقتی اومدم خونه کیک درست کردم خیلیییی خوشگل شد الان ذوق دارم🥲🤭

الانم دارم سوالای امتحان بچه هارو طراحی میکنم و چای گذاشتم دم بکشه تا همسرم بیاد

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

دیگه کل سایت فهمیدن

گمرک کجا؟😂

گمرک کجا؟😂

دیگه اسمشو نمیگم😂

تو تهرانه

دیگه اسمشو نمیگم😂تو تهرانه

اها فک میکردم لب مرزی😐😂