2777
2789

من دخترم حرف زدنش در حد کلمه وجمله های کوتاه هم میگه وقتی ازش میپرسم غذام میخوری همونو تکرارمیکنه دیگه نمیکه آره یا نه بچه های شماهم اینطورین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل من اینه که وقتی ازش یه پیزی میپرسم به جای جواب دادن عین همون سوال من رو تکرارمیکنه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
مشکل من اینه که وقتی ازش یه پیزی میپرسم به جای جواب دادن عین همون سوال من رو تکرارمیکنه

چیزی

اره واس منم خیییییییلی پیش اومده😁😁😁😁😁😁

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
اره واس منم خیییییییلی پیش اومده😁😁😁😁😁😁

خداروشکر خیلی نگران شدم یه مقاله خوندم درمورد اوتیسم خیلی نگران شدم میگفت به جای جواب دادن فقط تکرارمیکنن

خداروشکر خیلی نگران شدم یه مقاله خوندم درمورد اوتیسم خیلی نگران شدم میگفت به جای جواب دادن فقط تکرار ...

ن نگران نباش اجی....باش حرف میزنی؟

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
ن نگران نباش اجی....باش حرف میزنی؟

آره ولی کم اینقدر شلوغه حوصلشو ندارم😂

من خودم بچه دو ساله نیمه دارم الهی شکر جمله بندی میکنه همه چیز میگه ولی یه پسر همسایه داشتیم کم صحبت میکرد بردش مهد کودک ماشاالله عین بلبل حرف میزد شاید با بچه ها ارتباط داشته باشه بیشتر صحبت کنه نگران نباش

خدایا نگهدار پسرم باش.خودت میدونی پسرم جواب تمام سختیهام توی زندگیم هست.خدایا دوستت دارم
من خودم بچه دو ساله نیمه دارم الهی شکر جمله بندی میکنه همه چیز میگه ولی یه پسر همسایه داشتیم کم صحبت ...

مرسی عزیزم