📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطانطوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند تا جا دنبال کار بودم که فعلا سرگرم بشم چون حال روحیم یه مدته خوب نیس همه میگفتن قرارداد بلند یکساله منم میگفتم این دوستم خیلی خوب بود.نمیدونم دیگه آدم خوب پیدا میشه 🥲
چند تا جا دنبال کار بودم که فعلا سرگرم بشم چون حال روحیم یه مدته خوب نیس همه میگفتن قرارداد بلند یکس ...
هنوز ک چیزی معلوم نیس شاید این دوستت از این همکارش خوشش نیاد یا همکاره ی مشکلی براش پیش بیاد دیگه نیاد
بعدشم چیزی ک زیادع کارع
حتما خیرع تو توش بوده
📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطانطوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم.
قربونت خودم انقد از این چیزا تجربه کردم ک نگواخرشم رسیدم ب این حرفهر چیزی ک از سمت خدا برسه سراسر خی ...
راست میگی گلم شاید من ایمانم قوی نیس راستش خیلی نا امید شدم خیلی با مادرم و خواهرم بحثم شد سر این قضیه کلی هم گریه کردم چون دلبسته بودم برم اینجا به قول خودت شاید صلاحی بوده