یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
یه ذره که بزرگ بشه لذتشو میبری. نوزاد واقعا سخته. هرچقدر بزرگتر بشه شیرین تر میشه و معمولا پدرها هم خیلی وابسته میشن به بچه ها. به خصوص اگه دختر باشه که کلا باباییه.
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
تا نخواد نمیشه.هرچقد حرص میخوری خودخوری میکنی میریزی تو خودت اون عین خیالش نیس انگار نه انگار خصوصا طرز فکر مزخرف سنتی مردسالاری باشه دیگ بدتر
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
خسته نباشی عزیزم قدمش مبارک باشه کار خیلی مهم و سختی انجام دادی باید بدونی حال بدت بخاطر تغییر هورمونهاست مراقب باش تبدیل به افسردگی نشه. البته که همسرت هم باید همراهت باشه ولی بخش زیادی از این حسای منفیت بخاطر همین زایمانه به خودت زمان بده طی شش ماه آینده اندامت درست میشه
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.