2777
2789
عنوان

بعد زایمان

59 بازدید | 14 پست

حالم خوب نیست

شوهرم که انگار نه انگار پدر شده

هیکل و قیافه من به فنا رفته ولی شوهرم همه تفریحاتش براهه از این عصبی میشم

نوزادمو دوست دارم ولی دیگه هیچوقت بچه نمیارم

حالم خیلی بده

یکی دلداری بده بهم تو رو خدا😔

تنها نیستی

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروزه اقایون باعث شدن همه خانما ب همین نتیجه برسن و من خودم تا عمر دارم اسم بارداری بچه نمیارم یکی کافیمونه

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

خستم میخوام بشینم زار بزنم

درکت میکنم

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

تو هم نوزاد داری؟

آره

تا نخواد نمیشه.هرچقد حرص میخوری خودخوری میکنی میریزی تو خودت اون عین خیالش نیس انگار نه انگار خصوصا طرز فکر مزخرف سنتی مردسالاری باشه دیگ بدتر

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خسته نباشی عزیزم قدمش مبارک باشه کار خیلی مهم و سختی انجام دادی باید بدونی حال بدت بخاطر تغییر هورمونهاست مراقب باش تبدیل به افسردگی نشه. البته که همسرت هم باید همراهت باشه ولی بخش زیادی از این حسای منفیت بخاطر همین زایمانه به خودت زمان بده طی شش ماه آینده اندامت درست میشه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

چند وقتشه؟

کوچیکه10 ماهشه