2777
2789
عنوان

ازدواج کنم 😐🙆🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست
ااگه خانواده ات با ارتباط معمولیت مشکل ندارن در ارتباط باش

متاسفانه مشکل دارن میگن سنتی فقط تا روز عقدم باطرف تنها نرو بیرون😂😂

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیس ولی تلاش میخواد و نباید به لیسانس قانع باشی...خونوادم از اول و ازل رو درس من گیربودن الانم ک ...

میفهممت ، اتفاقا خانواده خودمم اینجوری ان ، پارتنر منم مثل شما بلاتکلیفه

ولی منظورم از راحت بودن میدونی چیه بعضیا پزشکی میخونن ولی باز همزمان ازدواج کردن ولی بعضی خانواده ها کلا از اون ور بوم افتادن ، گیر میدن

وگرنه هر درسی سختی خودشو داره ولی هیچی مثل پزشکی اطلاعات بالا نمیطلبع میخوام بگم خیلی گستردست

متاسفانه مشکل دارن میگن سنتی فقط تا روز عقدم باطرف تنها نرو بیرون😂😂

اونا وظیفه دارن بگن توأم وظیفه داری لجبازی کنی😂 البته نه اینکه آینده اتو خراب کنی، حالا تا درست تموم بشه جفتتون کار پیدا کنید خدا بزرگه، شاید یه خاستگار خوب پیدا شد که خودت بیخیال بقیه شدی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
میفهممت ، اتفاقا خانواده خودمم اینجوری ان ، پارتنر منم مثل شما بلاتکلیفه ولی منظورم از راحت بودن می ...

دقیقادرست میگی میتونم الانم ازدواج کنم ولی خیلی سختی داره و خودمم گفتم بهشون باید حداقل لیسانسمو بگیرم بعدش ب ازدواج فک کنم ولی واقعا خیلی فشاررومه هم فشارخانواده هم درس همم اینکه تودوره ایم ک نیاز به درامد و خرجی دارم ک خونوادم میدن ولی منت میزارن سرم و تازه میگن اون هیچ پولی نباید بهت بده حتی پول شارژ

اونا وظیفه دارن بگن توأم وظیفه داری لجبازی کنی😂 البته نه اینکه آینده اتو خراب کنی، حالا تا درست تمو ...

وای 😂😂

اون ک سر کارشه منم ک انقد بدبخت و فلک زده ام واسه یه قرون پول🤣💔

نه خیلی دوسش دارم چطور قیدشو بزنم🥲

وای 😂😂 اون ک سر کارشه منم ک انقد بدبخت و فلک زده ام واسه یه قرون پول🤣💔نه خیلی دوسش دارم چطور قید ...

صبوری کن ، تفکرات الانت با سال دیگه با دوس سال دیگه ات متفاوت، واسه کاری عجله نکن کسی که تورو بخواد پات وایمیسته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش