سلام من سرما خوردم و نمیخوام برم مدرسه دو روز نرفتم قبلا هم خیلی غیبتای مکرر داشتم و میترسم اگه فردا نرم برام گرون تموم شه و خلاصه حالم خیلی بده و یک آمپول نوش جون کردم به نظرتون چیکار کنم ؟شما بودین با سرماخوردگی استخوان سوز میرفتی مدرسه ؟
یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵
گواهی ببر استراحت کن ممکنه تشدید بشه بیماریت بری هوا هم سرده اگر حالت خوب نیست استراحت کن
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
بعداز اینکه خوب شدی تحویل میدم به ازای روز های استراحت کرده
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰