2777
2789
عنوان

تاثیر دانشگاه

184 بازدید | 19 پست

دخترا خیلی ناراحت میشم که تو سنین کم فکر ازدواجید!! برای دخترای زیر 25 هیچی مهمتر از درس نیست .
دانشگاه ادمو خیلی تغییر میده و مطمین باشید معیار های قبل دانشگاهتون با بعد دانشگاه 360 درجه فرق میکنه

به شخصه دانشگاه خیلی تاثیرات مثبت روی من داشت
مثلا اینکه زمان دبیرستان کلا ادم مظلومی بودم و خیلی زیاد ساکت
دانشگاه باعث شد اعتماد بنفسم بره بالاتر و بتونم از حقم دفاع کنم و و و

دانشگاه فقط یه مدرک گرفتن نیست! حتی اگر نمیخواید کار کنید یا کارتون در حیطه ی درس نیست بازم برید دانشگاه ... چیزای زیادی یاد میگیرید

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

دانشگاه نرفتم وای راست میگی

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

حالم از ازدواج بهم میخوره تو سن پایین

به یک روز بعد از مردنم فکر میکنم، آدم هایی که بی تاب جای خالی من گریه می کنند . به خاطراتم که ناباورانه در ذهن عزیزانم مرور خواهد شد. به یکسال بعد از مردنم فکر میکنم، به آدم هایی که آخرین اشک هایشان را برای نبودنم میریزند و آماده میشوند برای فراموش کردنم ! به پنج سال بعد از مردنم فکر میکنم، به ادم هایی که دیگر مرا یادشان رفته و به دنیایی که بدون وجود من هم پابرجاست . چه بیهوده زمانم برای دردهایی سپری شد که از آن من نبود ؛ و دغدغه هایی که هیچ فایده ای برایم نداشت و افکار آزاردهنده ای که فقط حواس مرا از زندگی پرت میکرد .

ولی دله دیگه مثلا من الان عاشقم ولی حتی خود طرفم نمیدونه

دست من که نبوده با عقل که عاشق نشدم😂💔

من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان

نگو اینجوری موفق شدی نوشجونت اینجوری بقیه حسرت میخورن

من خودم ازدواج کردم دانشگاه هم رفتم ولی خب کچی بیام ب کسی دانشگاه نرفته اینجوری بگم ک چی بشه هرکی ب اندازهزحمتی ککشیده موفق میشه

ازدواجی خوبه که باعث پیشرفت بشه توی هر حیطه ای، ازدواج درست مانع پیشرفت نیست..میشه ازدواج کرد و درس ...

قضیه اینکه معیار شما قبل از ورودت به جامعه ممکنه با بعدش فرق کنه ... که صد البته میکنه

اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!

نگو اینجوری موفق شدی نوشجونت اینجوری بقیه حسرت میخورنمن خودم ازدواج کردم دانشگاه هم رفتم ولی خب کچی ...

عزیزم من حرفی از موفق شدن نزدم که
اینم یه نصیحت مادرانه و خواهرانه برای جوون ها هست چون خیلی تاپیک ازدواج تو سن کم میبینم
شما هم انشالله خوشبخت باشی

دانشگاه نرفتم وای راست میگی

عزیزم سنت رو زدی 24
سنت که خیلی کمه
هنوز کلی فرصت و موقعیت داری