دخترا خیلی ناراحت میشم که تو سنین کم فکر ازدواجید!! برای دخترای زیر 25 هیچی مهمتر از درس نیست . دانشگاه ادمو خیلی تغییر میده و مطمین باشید معیار های قبل دانشگاهتون با بعد دانشگاه 360 درجه فرق میکنه
به شخصه دانشگاه خیلی تاثیرات مثبت روی من داشت مثلا اینکه زمان دبیرستان کلا ادم مظلومی بودم و خیلی زیاد ساکت دانشگاه باعث شد اعتماد بنفسم بره بالاتر و بتونم از حقم دفاع کنم و و و
دانشگاه فقط یه مدرک گرفتن نیست! حتی اگر نمیخواید کار کنید یا کارتون در حیطه ی درس نیست بازم برید دانشگاه ... چیزای زیادی یاد میگیرید
اللہـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـــــــ🫀 ما ازادی بیان داریم . ازادی پس از بیان نداریم!
من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان
به یک روز بعد از مردنم فکر میکنم، آدم هایی که بی تاب جای خالی من گریه می کنند . به خاطراتم که ناباورانه در ذهن عزیزانم مرور خواهد شد. به یکسال بعد از مردنم فکر میکنم، به آدم هایی که آخرین اشک هایشان را برای نبودنم میریزند و آماده میشوند برای فراموش کردنم ! به پنجسال بعد از مردنم فکر میکنم، به ادم هایی که دیگر مرا یادشان رفته و به دنیایی که بدون وجود من هم پابرجاست . چه بیهوده زمانم برای دردهایی سپری شد که از آن من نبود ؛ و دغدغه هایی که هیچ فایده ای برایم نداشت و افکار آزاردهنده ای که فقط حواس مرا از زندگی پرت میکرد .
ولی دله دیگه مثلا من الان عاشقم ولی حتی خود طرفم نمیدونه
دست من که نبوده با عقل که عاشق نشدم😂💔
من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال/ دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر/برنده سه دوره مسابقات شنا در چای/مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان