2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

202 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها من میخوام بعد از چند سال کنکور بدم البته مرددم موندم بین کنکور یا ارشد علوم پزشکی لطفاً کسایی که اطلاعات دارن بیان نظر بدن بنظرتون بعد از چند سال دوری از درس و تو این چند ماهه امکان رتبه خوب آوردن هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو سختی ها و مزایای خودشو داره

بستگی به رشته تحصیلی دانشگاهتونم داره

آیا با درسای دوران دبیرستان زیست و شیمی و عربی و... راحت ترید که امتحانای نهاییشم بدید

یا نه ترجیح میدید دروس سخت علوم پایه رو ریز به ریز بخونید

واقعا تصمیم سختیه و اراده قوی میخواد

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

تو این مدت میشه قبول شد اما برای کسی که از درس دور نبوده شما چون دور بودی نمیدونم حالا باید دید وضعی ...

شیمی و زیست رو میتونم برسونم فک کنم مشکلم با ریاضی و فیزیکه

پزشکی میخوایید دیگه؟ با کنکور یکم سخته تو این مدت کم اوردنش مگر هوش خوب و تلاشش زیاااد

ولی اخه کنکور لیسانس به پزشکیشم فکر کنم سخت باشه

من خودم باشم اولیو انتخاب میکنم دو دلیل اینکه سال ۴۰۴ کنکور دادم و خب حال و هوام به درسای دبیرستان نزدیک تره

و دو اینکه درسای علوم پایه فیزیولوژی و بیوشیمی و اناتومی باکتری بافت اینا همینجوریش که داریم امتحان میدیم و سختم نمیگیرن نمره های معمولی میگیریم چه برسه به کنکورش😂 ولی خب بازم به خودتون بستگی داره( پزشکی نمیخونم)

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲