آب_هویج_بستنی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 115 عنوان هی گره میفته 1 بازدید | 3 پست یه کاری میخوام انجام بدم هی گره میفته تو کارم هر کار میکنم هر مرحله ای جلو میره یه مشکل جدید میشهمیشه لطفا برام یه صلوات بفرستیدو اگه ختمی یا دعایی میدونین انجام بدم کارم بهتر پیش میره بگید امروز | 18:06 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 12675 يه اين ايه اي هست از قران. براي شروع هر كار ميگن بخونيد خوبه. يادم نيست. سرچ كن. اونو بخوننماز اول وقت بخون. گره گشاست سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
آب_هویج_بستنی مدیر استارتر عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 115 يه اين ايه اي هست از قران. براي شروع هر كار ميگن بخونيد خوبه. يادم نيست. سرچ كن. اونو بخوننماز اول و ... خودمم حس میکنم از نمازمهتو نماز خوندن کاهل شدم قبلا اصلا اجازه نمیدادم نمازم قضا بشه ولی الان نمیدونم چرا اینطورم
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 12675 خودمم حس میکنم از نمازمهتو نماز خوندن کاهل شدم قبلا اصلا اجازه نمیدادم نمازم قضا بشه ولی الان نمیدون ... پس احتمال زياد خودشه. چقدر خوب كه خودتم متوجهرشدي و حس كردي. پس حتما سر موقع بخون عزيزم سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.