2777
2789
عنوان

بیاید اسم بگین

78 بازدید | 15 پست

میخوام حدیث کسا بخونم دوستان گلم واسه منم دعا کنید 🥲😍

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا مطمئنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏

صبا ایمانم ضعیف شده زندگی سختی دارم و شدیدا سردرگمم..

حتما گلم انشالله حاجت روا بشی 🥹♥️

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا مطمئنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای فاطمه

مائده

رضوانه

زهرا

ابوالفضل

یعقوب

امیر

مجید

اکبر

فاطمه

نیلوفر

حمیرا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

به نیت سرنوشت پسرم حسین بخون که گذشته فراموشش بشه🌹

بانویی از تبار لر هستم🤍الهی یه روزی ببینم اون ظالم تقاص پس داده🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 برای آرامش و خوب شدن روحیه بچم یه صلوات میفرستین؟ 💞

حسنا

ب نیت امضام

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

حتما گلم انشالله حاجت روا بشی 🥹♥️

ممنونم از لطف و محبتتون

انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده و سلامت باشین

شما پاک هستین خدا بیشتر دوستتون داره

ممنون میشم مخصوص سفارشمو به خدا بکنین

علتشو خودش میدونه 😘❤️🌿

ممنونم از لطف و محبتتون انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده و سلامت باشین شما پاک هستین خدا بیشتر ...

خواهش میکنم گلم این چه حرفیه عزیزم شما هم پاک هستین پیش خدای مهربونم