رفیق_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 465 عنوان بیاید اسم بگین 73 بازدید | 15 پست میخوام حدیث کسا بخونم دوستان گلم واسه منم دعا کنید 🥲😍 مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏 دیروز | 17:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رفیق_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 465 صبا ایمانم ضعیف شده زندگی سختی دارم و شدیدا سردرگمم.. حتما گلم انشالله حاجت روا بشی 🥹♥️ مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12957 برات حمد خوندم عزیزم♥️ کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن
جودی_بدون_لنگ_دراز عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 9218 تروخدا منو جانن دلن دعا کنبخدا گیرم تاپیک اخرمو ببیندعاکن چک به مشکل نخوره
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 27798 برای فاطمه مائده رضوانه زهرا ابوالفضل یعقوب امیر مجید اکبر فاطمه نیلوفر حمیرا هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
رفیق_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 465 برات حمد خوندم عزیزم♥️ مرسی قشنگم 😘 مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏
panic_point عضویت: 1404/05/29 تعداد پست: 1678 سمیرا و امیرحسین ❤️🩹🫠حاجت روا بشی گلم انشالله❤️ و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)
بارانم_1369 عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2518 به نیت سرنوشت پسرم حسین بخون که گذشته فراموشش بشه🌹 فرزندم... برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹
viva_la_viida عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 12957 مرسی قشنگم 😘 فداتشم کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن
hosnaaa4 عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 5435 حسنا ب نیت امضام اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....
_کوشولو_ عضویت: 1404/04/01 تعداد پست: 79 حتما گلم انشالله حاجت روا بشی 🥹♥️ ممنونم از لطف و محبتتون انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده و سلامت باشین شما پاک هستین خدا بیشتر دوستتون دارهممنون میشم مخصوص سفارشمو به خدا بکنین علتشو خودش میدونه 😘❤️🌿
رفیق_خدا مدیر استارتر عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 465 ممنونم از لطف و محبتتون انشاالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده و سلامت باشین شما پاک هستین خدا بیشتر ... خواهش میکنم گلم این چه حرفیه عزیزم شما هم پاک هستین پیش خدای مهربونم مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤ خدایا معطمنم هوامو داری مرا ببخش متاسفم 🙏