2777
2789
عنوان

دادگاه

1 بازدید | 13 پست

سلام

من دارم از شوهرم جدا میشم ۱۱ ماهه که در منزل پدرم سکونت دارم و حضانت دخترم بامنه

شوهرم رفته از من شکایت کرده و ازم خواسته تا طلاهایه دخترم رو بهش برگردونم در صورتی که طلاهایه دخترم رو از پول خودم خریدم و فقط چون همسرم با من بوده فاکتور به اسم اون ثبت شده . من چند ماه پیش طلاهایه دخترم رو فروختم و پولش رو پس انداز کردم یعنی طلایی وجود نداره که بخوام پس بدم . ولی چند روز پیش دادگاه به نفع شوهرم رای صادر کرده اما وکیل من اعتراض زده نسبت به اون رای .

کسی تویه این شرایط بوده ؟ یا برای آشناهاتون پیش نیومده همچین چیزی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا متعلق به دخترتون بوده و حضانت با شما

نکته اول فاکتور به اسم شوهرتون بوده پس رای دادگاه درسته

دوم اینکه شما باید ثابت کنی که فروش طلا به نفع دخترت بوده وگرنه اعتراض رد میشه و رای قطعی میشه

و اینکه میتونی شاهد ببری که شما طلاها خریدی و فاکتور ب اسم همسرت بوده که احتمال پذیرش قاضی هم ضعیفه

جانم😳 خیانت به طلا مگه ربط داره اخه ؟

طلا چیه برو بالاتر

جونت هم میگیره در صورت خیانت طلا که جای خود داره عزیزم🙂

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

[QUOTE=409567094]طلا چیه برو بالاتر جونت هم میگیره در صورت خیانت طلا که جای خود داره عزیزم🙂[/QUOTEخب اصلا ابن وسط حرفی از خیانت زده نشده که بخواد مثلا بخاطر اون طلاهارو بگیره ازم

خب نه ديگه اين وسط يه نفر منتظره ببينه وقاحت يه لجن تا كجاست اگر ببينه داره زرنگي ميكنه يا برگرده حرف خيانت هم مياد وسط تا همه حتي پدر مادر دختر بفهمن آماااا اگه گم شه زودتر دهن اون آدم بسته ميمونه🙂

راز موفقيت و آرامش در زندگي چراغ خاموش زندگي كن✨

من روز اول به وکیلم گفتم گفت برو بفروش خیالت راحت نمیتونه ازت پس بگیره نمیدونم چرا دادگاه ب نفع اون ...

خب اگه فاکتور ببره به احتمال زیاد به نفع اون میشه رای

کلا نباید میگفتی طلاها دست توعه

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!