2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دستت قطع ارتباط کن

از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀

باید میگفتی آقا فلانی هم فلان جاست بگو آقا دهنت عادت کنه

من گفتم بتوچه که کجاس بعد یه فوش دیگه دادم بعد قط کردم گوشی رو بعد رفتم تو روبیکا یه چی دیگه گفت بعد من فوش کاریش کردم بلاکش کردم🫤🤌

خیلی پروعه دختره

خب کردم یا از این بدتر باید میکردم

یعنی مسخره میکرد اینتوری گفت؟

ببین شایدم نه من که متوجه نشدم اون دقیقا قیافه اش چطوری بود اون لحظه ولی بوده از دوستمون که تو اکیپ دخترمون دوست پسر داره بپرسیم دوست پسرت چه خبر و بهش برنمیخوره البته دوست پسرش و خودش همکلاسیمونه

با دستت قطع ارتباط کن

من خیلی وقته قط ارتباط کردم

یه بار شوهرم بهم گفت نمیخام با این باشی باهاش کات کن آدم درستی هم نیست

بعدش چند وقت بعدش بهم زنگ میزد من جواب نمیدادم خیلی پیله کرد بهش قضیه رو گفتم و گفتم شوهرم گفته باهات اوکی نباشم ( چون ازم پرسید چرا جواب نمیدادی) منم خب یا کار دارم یا اینکه شوهرم خونس جواب نمیدادم

با اینکه بهش گفتم شوهرم اینتوری گفته بازم زنگ میزد یه شب جواب داد شروع میکرد حرف های چرت میزد بهش گفتم چی زدی دوباره

بعد میگفت هیچی بعدشم گفت شوهر جونت کجاست یه خنده ریزی هم زد تازع

من گفتم بتوچه که کجاس بعد یه فوش دیگه دادم بعد قط کردم گوشی رو بعد رفتم تو روبیکا یه چی دیگه گفت بع ...

یکم زیادی جبهه نگرفتی ؟ شاید شوخی کرده بود

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است