2777
2789
خوشبخت بشین باهم🤍والا اینجا جوری رفتار میکنن انگار کار بدی کردم...😬

به خودت و خانوادت افتخار کن حداقل ما جلوی تصمیم اشتباه و گرفتیم خیلیا نمیتونن ما یه خانواده حمایت گر داریم ک خیلیا ندارن ما خوش شانسیم خیلی زیاد

به خودت و خانوادت افتخار کن حداقل ما جلوی تصمیم اشتباه و گرفتیم خیلیا نمیتونن ما یه خانواده حمایت گر ...

درسته خیلی پشتم دراومدن مادر بزرگمو اینا میگفتن برو زندگیتو بکن و ...درس میشه زیر یه سقف رفتین دیدم دارم اذیت میشمم ...گفتم خودم مهم ترم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همه اینا باور کن از روی حسودیه میدونی دوستام بهم چی میگفتن میگفتن خوشبحالت اگه واسه ما پیش میومد خان ...

هییی...نمیدونم گاهااا حس پشیمونی میاد میگم شاید درس میشد ...نمیدونم خدایی اذیت میشم..مهم ترین چیز دوس داشتنه ک دوسم نداشت...🥲شایدم تظاهر میکرد ک دوسم داره ...

نه اصلا هم بد نیست بهتر از زیر یک سقف رفتنه

داداش من هم تو عقد جدا شد تقریبا پنج شیش ماه پیش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
هییی...نمیدونم گاهااا حس پشیمونی میاد میگم شاید درس میشد ...نمیدونم خدایی اذیت میشم..مهم ترین چیز دو ...

اگه دوست داشت اینقدر راحت نمیزاشت جدا بشی

کسی ک بخوادت نمیزاره یلحظه احساس پشیمونی کنی ک بخوای جدا بشی

اگه دوست داشت اینقدر راحت نمیزاشت جدا بشی کسی ک بخوادت نمیزاره یلحظه احساس پشیمونی کنی ک بخوای جدا ب ...

خودمم میدونستم دوسم نداره ..خیل کارا کرد ک بدونم دوسم نداره ولی به روم نمیارمممم🥲

ن والا چند نفر تو فامیل میشناسم طلاق گرفتن بچه هم هستن ۱۵ تا ۲۰ سالشونه انقد زندگی خوبی دارن انقد کیف میکنن که منه مجرد میگم کاش منم ازدواج کرده بودم طلاق گرفته بودم ولی همچین زندگی داشتم البته خدا سر کسی نیاره ولی ته زندگی نیست

یکیم میشناسم حتی شب عروسیشم دعوا داشت با طرف ولی طلاق نگرف الانم بچه داره عین چی پشیمونه زندگی خیلی افتضاحی داره

در کل همه چی برمیگرده ب ذهنیت خودت