2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چیزی ازش نمیخوام فقط جدا شیم

بهترین ها واسه توهم پیش بیاد

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

منم دخترم امیدوارم بهترینا برات پیش بیاد🩵دومی چجوری شد؟

فداتشم

سری دوم گفتیم بزار با فامیل وصلت کنیم بالاخره میشناسیمش( چشممون ترسیده بود)

همه چی خوب بود ولی شوهرم خیلی لوس بود باهام قهر میکرد چمدون جمع میکرد یه ماه میرفت پی عشق و حال یسری بخشیدم سری دوم دیگه نتونستم

از هیچکدومم هیچی نگرفتم فقط دلم میخواست تموم بشه

الانم ۳ ساله از اون ماجرا میگذره

الان اشنا شدی یا بازم سنتی؟

من خودم دوتا دوست پسر داشتم یکیش پزشک بود یکیش مهندس جفتشونم سطحشون از ما بالاتر بود ترسیدم بعدا بشه منتی روسرم چون از نظر خانوادگی خیلی دیگه بالا بودن ماهم پولداریم ولی اونا یجور دیگه پولدار بودن

این نامزدم پسر شریکه بابامه وضعش اوکیه خیلی خوبه ۹ ماهه تموم همش اومد خاستگاریم تا بله گرفت