تولدت مبارک همیشه سلامتی و ارامش تو زندگیت برقرار باشه🩷
از خون جوانان وطن لاله دمیده🌷🕊️برای سپهر🖤برای مانی🖤برای مبین🖤برای سینا🖤برای علی🖤برای مونا🖤برای ژینا🖤برای حدیث🖤برای نیکا🖤برای حمید🖤برای محسن🖤برای غزاله🖤برای نازنین🖤برای کیان🖤برای ابوالفضل اسماعیلی🖤برای همه بچه های ایران برای بچه هایی که رفتن و اسمشون بین اون همه ادم گم شد وکسی نشناختشون🖤همه ایران سرای غم است🖤🥀
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر