2777
2789
عنوان

لذت کادو گرفتن

169 بازدید | 7 پست

کادو گرفتن از یک دوست قدیمی خیلی لذت بخشه . قبول دارین ؟؟؟؟؟

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

کلا کادو دوست

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

آره حالا چی گرفتی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره حالا چی گرفتی

دوستم واسم خریده . نمیدونم چی گرفته واسم

لطفا قبل از شناخت من ، منو قضاوت نکنید من با بقیه فرق میکنم . برای سو استفاده از خانم ها اینجا نیامده ام. من پسر به دنیا اومدم اما یه دختر کوچولو در من وجود داشت الان دیگه اون دختر بزرگ شده و واسه خودش یه خانوم شده .دنیای زنانه دنیای زیبایی است . بانوی درونم خیلی دوست دارم . خواهش میکنم درخواست دوستی ندهید ، مخصوصا آقایون.

پروفت اخبارگوئه؟

فکر کنم .

از نت پیدا کردم

خیلی

حقیقتا چند وقت پیش تولدم بود و دوستم گفت براتون کادو گرفتم

ولی خبری نیست

من که انتظار نداشتم ولی خودش یه حرفی زد موندم تو خماری اش خخخخ

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
و اون دوست قدیمی هم خودم باشم🙂

چی؟؟؟ 🤔🤔