2777
2789
عنوان

عکس غذا

180 بازدید | 17 پست

اولین قورمه سبزی منن 😍😍چهارساعت بخاطرش تو آشپزخونه بودم🤣اون چیزی ک میخاستم نشد زیاد روغن ننداخت رنگشم سیاه نشد مزشم بدک نبود ولی مامانم میگف خیلییی خوشمزه شده😁😎

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

مهم طعمشه افرین

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته پیش پزیدم انقد روغن افتاد روش🫣

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

دلم خواس

ببخشید 🙁

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

فکر کنم زیاد همش زدی گوشتاش متلاشی شده😅 ولی مشخصه خوشمزه شده باریکلا بهت کد بانو😊

نههه کلا گوشت خرده شده نداشتیم با استخون ریختم اینجوری شده🤣

من هفته پیش پزیدم انقد روغن افتاد روش🫣

واییی من همینجوری میخاستمممم🥺🥺دستورش رو میدی عزیزم

نوش جان

من بعد روغن سبزی و موقع تفت دادن بیشتر بریزید

اینکه سیاه هم بشه پودر لیمو عمانی بریز و سبزی تا جایی گوله گوله شه تفت بده

من کاملا سیاه میشه

4 ساعت

خیلی وسواس بخرج ندین

پیر میشه آدم

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

نوش جانمن بعد روغن سبزی و موقع تفت دادن بیشتر بریزیداینکه سیاه هم بشه پودر لیمو عمانی بریز و سبزی تا ...

مرسی عزیزم ،برا اولین بارم بود اخه😂😂

مرسی عزیزم ،برا اولین بارم بود اخه😂😂

بله فهمیدم عزیزم

عالی شده مشخصه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد