2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

265 بازدید | 30 پست

چند بار تو جمعی که برادرشوهرام و جاری هام بودن گفت من فلان جا رفتم خواستگاری برا (شوهر من)

اینم بگم شوهر من هم از لحاظ کاری هم ظاهری از بقیه برادراش سرتر و بهتره

به شوهرم میگم چرا مامانت فقط اسم تو رو میاره چرا تو جمع هی این موضوع رو تکرار میکنه؟شوهرم میگه من خیلی سخت پسند بودم و مامانم خودش بدون اطلاع من میرفت خواستگاری و بعدش تازه به من میگفت رفتم فلان جا دیدن دختره فلانی و ....

مادرشوهرم زن بدی نیس اصن اهل دخالت کردن تو زندگی بچه هاش نیس ولی بدون فکر یه حرفی میزنی

اگه بازم تکرار کرد بنظرتون چیزی بهش بگم که دیگه تکرار نکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی حساسیت و درگیری درست نکن

خودتم میگی از بدجنسیش نیس اتفاقا خوبه که شوهرت سخت پسند بوده ببین چقدر خوب بودی که انتخابش شدی

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
الکی حساسیت و درگیری درست نکنخودتم میگی از بدجنسیش نیس اتفاقا خوبه که شوهرت سخت پسند بوده ببین چقدر ...

بیشتر از این ناراحتم که فقط اسم شوهر منو میاره

اون سری دوباره تکرار کرد بعد به شوخی گفتم جایی هم مونده بوود که نرفته باشین خواستگاری براش!؟خندیدن و دیگه چیزی نگفت

همسرتو بنداز جلو بگو دفعه بعدی اون جوابشو بده

مثلا بگه خداروشکر که زیاد رفتیم خاستگاری و نشد خدا میخواست من با همچین ماهی ازدواج کنم 🤪😂 قشنگ میسوزن😂دیگه هم فکر نکنم بگن

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

دفعه بعد اگه دوباره تو جمع بچه هاش تکرار کرد میگم مادر جان لیست اسامی جاهایی که رفتی خواستگاری رو چن نسخه کپی بگیر بده دست بچه ها که بدونن و دیگه نیازی نباشه شما هی تکرار کنی و بگی

بخدا همینو بهش میگم

خوب رفته که رفته. مهم. نیست دخترا هم. خواستگار. دارن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
رفت خاستگاری بهش دختر ندادن تعریف کردن داره ؟؟؟؟مادرشوهر من می گفت ما رفتیم یه جا خاستگاری تازه پدر ...

نه از خداشون بود تازه

شوهرم کار عالی و قیافه جذاب و اندام عالی داره

مادره خودش میرفت دختر میدید به شوهره منم نمیگفت

شوهرم میگفت یه بار بیرون بودم مادرش زنگ زد گفت بیا خونه فلانی

شوهرم میگفت من از هیچی خبر نداشتم رفتم دیدم خیلی تحویل میگرن و ماشینمو دیدن خیلی ذوق کردن و تحویلم گرفتن

وقتی برگشتن خونه تازه فهمید موضوع چیه😅