2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه رو تر تمیز کن لباس خوشگل بپوشید کیک بخر ژله درست کن

عکس بگیرین

شام خوب بزار

هدیه هم براش یه پلاک وان یکاد بخر

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

برین شهربازی کیکم بگیرین با کادوشو اگه امکان نشستن داره همونجا فرش پهن کنین تولد بگیرین ناهار هم مثل ...

شهربازی رو در نظر داشتم ولی بنظرم نمیشه اونجا تو اون شلوغی بشینیم

خونه رو تر تمیز کن لباس خوشگل بپوشید کیک بخر ژله درست کن عکس بگیرین شام خوب بزار هدیه هم براش یه پلا ...

چون طبقه بالای پدرشوهریم اینجوری شوهرم میگه پدر و مادرمنم دعوت کن🤦😑

چون طبقه بالای پدرشوهریم اینجوری شوهرم میگه پدر و مادرمنم دعوت کن🤦😑

خب توهم خانوادت بگو در حد همون ۱۰ نفر شین

۳ نفر خودتون ۲ پدر و مادر شوهر توام مال خودت بگو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ببریم شهربازی و کادو بخریم براش شامم بیرون بخوریم بد میشه؟کیک نخریم

نه عزیزم چرا بد شه

یک دونه کروسان بگیر ارزونم در میاد ولی شمع بزاری فوت کنه بچه خوشحال میشه

یا اصلا از این کیکا کوچولو از سوپر مارکت بگیرین با یدونه شمع بدین خودش بخوره بگین چون کوچولویی کیکتم کوچولوعه

نمیخوام مهمونی بگیرم

برید بیرون رستوران یکمم ببرش تو این پاساژا که شهر بازی دارن یکم بازی کنه

نه عزیزم چرا بد شه یک دونه کروسان بگیر ارزونم در میاد ولی شمع بزاری فوت کنه بچه خوشحال میشه یا اصلا ...

میگم یه کاپ کیک بگیرم بعد شهر بازی رفتیم رستوران برا غذا خوردن اونجا شمع بزارم فوت کنه چی بد میشه یا باید به صاحاب رستوران بگیم؟