2777
2789
عنوان

زن های زن ستیز

411 بازدید | 51 پست

بیشتر از یک مرد زن ستیز یه زن که زن ستیزه که رو اعصابمه تو دردت چیه لامصب؟ خودزنی میکنی؟ حالت خرابه؟ مشکل داری؟ یا داری چاپلوسی مرد ها رو میکنی؟ تو جامعه هرکاری یه خانم بکنه میزارن پای زن بودنش که اره زنه دیگه مال اینه اینجوری کرد بعد دقیقا همون اشتباهمو آقا انجام بده میگن انسانه دیگه جایز الخطاست ما زنا انسان نیستیم نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم زنای خراب که نفر سوم میشن نفر اول لیست زن ستیزهان بقیه افراد معقول ترن

درواقع بی عرضه ترین هاشون میخوان زن های موفقو یجوری خراب کنن با خراب بازی

مثال: زنایی که شوهر عتیقه شون خیانت میکنه؛ میان به زنه فحش میدن که این عفریته شوهر مارو از راه به در ...

خب یعنی اون زن بی تقصیره؟؟؟

عجبببب

تو برای همیشه رفته ای و من تا ابد جانم برای نبودت درد میکشد:)

حسادت درد شونه

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اینا همونایین که احتمالا آیسان اسلامی رو فالو دارن و وقتی به یکی تجاوز میشه میگن لابد حجابش بد بوده.

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.