2777
2789
عنوان

اجرتون با خدا 🙏🏻😁

136 بازدید | 8 پست

دوستان چجوري گيف بدارم رو پروفايلم؟🧐

بعد اينكه من گيف تو گالريم ذخيره  نميشه يعني نميتونم از اونجا اقدامي بكنم😅ممنون و مچكرم پيشاپيش از كمكاتون قشنگا😻✌🏼

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیلمیرم والا

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅
از تو دانلود شده هات 😁

گوشيم ايفونه☹️چيزي به اسم دانلود شده ها ندارم

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
گوشيم ايفونه☹️چيزي به اسم دانلود شده ها ندارم

منم ایفون دارم میخام گیف بزارم در حیاط بازمیشه😰😓

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
منم ایفون دارم میخام گیف بزارم در حیاط بازمیشه😰😓

هووم☹️نميشه