باچشات_حالا_صدام_کن مدیر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 618 عنوان خودزنی میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست بچه ها من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونمخیلی اذیت میشمانقد حرف شنیدم و استرس اظطراب کشیدم جدیدا شوهرمم یکاری میکنه زود عصبی میشم دیگه امروز از حرص فقط خودمو میزدم.تمام صورتو گردنم کبود شده انقد چنگ انداختمیعنی دیوونه شدم؟ شاید شرفشونو قورت دادن ،سیرن😏. ................_۱۱۷۸۰🕊ببخشید شما جان گذاشتید،ما استوری💔 1404/11/12 | 14:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 7210 خیلی فشار روم زیاده الهییی سعی کن بی اهمیت باشی دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A✨✨✨✨✨
باچشات_حالا_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 618 اینا عوارض یجا بودن باخانواده شوهره اره شاید شرفشونو قورت دادن ،سیرن😏. ................_۱۱۷۸۰🕊ببخشید شما جان گذاشتید،ما استوری💔
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 3086 با چشات اکه نگام کنی با صدات اکه نگام کنیبخدا خرابت میشم ای وای ای وای ای وای ای وای اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸