2821
2789
عنوان

آسترلوژی

149 بازدید | 14 پست

حاجی درسته آسترولوژی یا چارته تولده بعضی هاتون میخونم اما بخدا یه سوالایی می پرسین بعضی وقتا توش میمونم چی بگم؟ 😂🙂

ینی اسید فوقه سم....

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه سوالایی میتونم بپرسم

ازدواج، درآمد چرخه کارمایی زندگی و...

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

چرخه کارمایی من میتونی بگی

عزیزم بستگی داره توی کدوم خونه چارتت باشه آره گلم

هزینه اش چقدره عزیزم منم میخوام

عزیزم امه میخواین بزنین روی درخواست دوستی تا بگم

میشه برا منم بگیری عزیزم؟

عزیزم میگیرم اما همینجوری نه گلم هزینه داره اما میشه بدونه هزینه هم که خواستی بزن روی درخواست دوستی تا بگم

چی شد چرا تاپیکت ترکید داشتم میخوندم بقیه چی نوشتن

چیزی نیست نی نی یار زد ترکوندش😂

میگم چند تا سوال دارم ازت آیدی چیزی نداری ؟

بیا گلم تلگرام pari_sadaqi

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز