2821
2789
عنوان

اختیارات زن

171 بازدید | 14 پست

تو زندگیتون اختیار عیدی دادن به بچه ها کیه یا تولدا

برای ما همه زنا هم عیدی میدن هم کادو تولد

ولی شوهرم نمیزاره من هیچ کدومو بدم کلا خودش اختیاردار

از همه اخلاقاش متنفرم ازاین اخلاقاش بدتر اصلا منو حساب نمیکنه تو هیچ جا

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا مثلا فکر کردی چون بقیه زنای قامیل اینکارو میکنن و تو نمیکنی

بدبختی

بابا اخه قرار نیست همه مثل همدیگه باشن

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

اختیار با منه من میگم چقدر بدیم چی بدیم ولی کاش دست شوهرم بود منم یه ذره داشتن مرد و تو زندگی حس میکردم چون تمام مسیولیت های زندگی با منه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

چرا مثلا فکر کردی چون بقیه زنای قامیل اینکارو میکنن و تو نمیکنی بدبختیبابا اخه قرار نیست همه مثل همد ...

هیچ گونه اختیاری ندارم حتی اونا همیشه کارتای بانکیشون پرپول ولی من برای ۱۰۰تومن باید صدبارزنگ بزنم بگم پول بریز

هیچ گونه اختیاری ندارم حتی اونا همیشه کارتای بانکیشون پرپول ولی من برای ۱۰۰تومن باید صدبارزنگ بزنم ب ...

خب پس اینو باید کامل میگفتی تو تاپیکت بنظرم

و بله این مشکله

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️