2777
2789
عنوان

قند خون بارداری..‌.😒😏😢

464 بازدید | 18 پست

سلام...دوستای خوبم کسی هست که قند خونش الکی بره بالا...؟

هفته ۶ بارداری آزمایش که دادم قند ناشتام ۱۰۲ بود و ۱ ساعت بعد گلوکز ۱۵۳

رژیمی که ماما گفته بود رو رعایت کردم تا ۱ ماه،بعد آزمایش دادم نرمال شده بود

الان چند روز هست که دوباره داره کم کم میره بالا...😔با اینکه شیرینیجات و نون رو حذف کردم و فقط خیلی کم برنج میخورم...نمیدونم چیکار کنم؟؟؟هفته ۱۶ بارداری ام...میترسم چیزی بخورم که قندم نره بالا😢😢😢ولی مگه اینجوری هم میشه آخه؟؟پس نینیم چی؟؟؟خسته شدم از آزمایش خون...بیمه هم نداریم همه آزاد حساب میشه.‌..😔چند روزه قندم با این دستگاه تست قند بالا نشون میده چیکار کنم؟؟؟؟دوستای عزیزم اگه تجربه دارید کمکم کنید لطفا...

🌸خدایا شکرت🌸

عزیز دلم سرسری نگیر تو حاملگی قبلی من خیلی دیر تشخیص دادن دیابت دارم البته من دیابت پنهان داشتم که دیر متوجه شدن قلب بچم بزرگ شده بود از حد نرمال.واسه قلب دخترم خیلی اذیت شدم اکوی قلب جنین دنیااومد اکوی قلب خودش .بستری شد بیمارستان.خب انسولین بزرگ یامتفورمین بخور نگرانی نداره که دختر.الان من بامتفورمین کنترل میکنم ی کم بگذره انسولین میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم سرسری نگیر تو حاملگی قبلی من خیلی دیر تشخیص دادن دیابت دارم البته من دیابت پنهان داشتم که د ...

آخه میدونی عزیزم دکتر من اصلا هیچی حالیش نیست😏قرص نداده تا حالا..‌.فقط میگه رژیم بگیر یا برو پیش دکتر غدد...آخه اگه برم پیش دکتر غدد اونم میگه رژیم یا آزمایش

🌸خدایا شکرت🌸

چی میشه که ادم تو حاملگی دیابت میگیره باید چیکار کنه که به این مشکل دچار نشه؟ من خیلی نگرانم دیابت حاملگی نگیرم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
آخه میدونی عزیزم دکتر من اصلا هیچی حالیش نیست😏قرص نداده تا حالا..‌.فقط میگه رژیم بگیر یا برو پیش دک ...

خب دکترتو عوض کن

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

برو بیمارستان.اگه تهرانی برو بیمارستان ارش همون اولش یاقرص میدن یاانسولین زن حامله رو چ ب رژیم دکتر بیشعورت نمیگه اون جنین طفلی باچی بزرگ بشه.حتی بعضی ویتامینا قندخون میبره بالا نمیشه هیچی نخوری

چی میشه که ادم تو حاملگی دیابت میگیره باید چیکار کنه که به این مشکل دچار نشه؟ من خیلی نگرانم دیابت ح ...

من بارداری قبلیم 16هفته اذیت شدم هیچی نمیشد بخورم بالانمیاوردم همش دلم بهم میخورد.بو میخورد عق میزدم .تعادل قندخونم خورد بهم کاهی توی 24ساعت من فقط اب میخوردم بعد از هفته 16رفتم 17خوب شدم راحت میخوردم دیابت گرفتم