2777
2789
عنوان

کی سیسمونی بخرم

63 بازدید | 13 پست

من الان تازه چهار ماهه هستم .بچه اولمه...فعلا رو کمک هیچ کس حساب باز نکردم حتی مادرم.اگه خواست پول می ده برای کالسکه اینا..

چی بخرم ؟

از کجا بخرم؟(تهرانم)خیابان بهار بهم نزدیکه اما قیمت هاش گرونه.جای ارزون تر معرفی می کنید.

چهموقعی بخرم ؟؟؟هنوز جنسیت اش مشخص نیست

می شه کمکمکنید لیستی چیزی بزارید بدونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اهل پیاده روی و قدم زدن بیرون هستی کالسکه بدردمیخوره وگرنه ک نگیر هم جاتنگ کنه هم پول دور ریختنه...بیشتر لباسای باکیفیت بگیر تونوزادی زیادی جیگول پیگول نیاز نیس چون همش بچه بغله و چیزی مشخص نیس معمولا راحت باید باشه

اگه اهل پیاده روی و قدم زدن بیرون هستی کالسکه بدردمیخوره وگرنه ک نگیر هم جاتنگ کنه هم پول دور ریختنه ...

چون داخل طرح ترافیک خونمون کالسکه برام نیازه .ببرمش خرید و بیرون.

بعد خونمون واقعا کوچیکه .تو پارکینگ هم ممنوعه گذاشتن وسایل .مدل تاشو می تونم بخرم ؟؟!

من سرویس چوبشو چهاردانگه خریدم از پارسیان چوبعالی بود

راستش خواهرم از اونجا خرید ..اما چون ما خونمون یه خواب هست ناچارا نباید سرویس خواب نوزاد بگیرم.قصد دارم فقط کمد خوب معمولی بگیرم .تخت هم خواهرم گفت از اون کنار مادری ها تا یک ساله بهم می ده.واقعا سخته خونمون واقعا کوچیکه.

راستش خواهرم از اونجا خرید ..اما چون ما خونمون یه خواب هست ناچارا نباید سرویس خواب نوزاد بگیرم.قصد د ...

خب به سلامتی عزیزم کار خوبی میکنی

سیسمونی آقا بزرگم خوبه...سایتم داره،ببین چجوریه

من عاااشق زمستونم❤️
ممنونمممم الان میرم اون سایت رو ببینم

عزیزم سایت ملیکا کیدز و سیسمونی بامبی و سیسمونی ارزان و سسسمونی صدف و سیسمونی بیبی بو اکثر وسایل نوزاد رو داره با قیمت عالی من کرجم اینجا قیمت همون جنسا روپرسیدم مثلا شیشه شیر۵۰۰تومنی رو میدن۲۷۰تو سایتشون منم ۵ماهمه هنوز هیچی نخریدم نمیدونم کی شروع کنم😕😕😕🥹🥹🥹🥹ملیکا کیدز از همشششش ارزونتر و تنوع بیشتر داره

عزیزم سایت ملیکا کیدز و سیسمونی بامبی و سیسمونی ارزان و سسسمونی صدف و سیسمونی بیبی بو اکثر وسایل نوز ...

ممنونم .مبارکتون باشه گلم.شما هم ذوق داری برای نی نی چیز میز بخری معلومه.