sofi96 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 381 عنوان شغل گویندگی 1 بازدید | 8 پست سلام آکادمی صدا تست گویندگی میگرفت ، قبول شدم ، یه دوره کلاس هم رفتم .صدا سیما هم رفتم گفتن بدو یه ماه دیگه بهت میگیم بیا تست بده که دیگه تماسی نگرفتن .راهی هست از صدام استفاده کنم یا کلا بیخیالش شم ؟ امروز | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jehvekwj عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 1625 بزار یکم اوضاع بهتر بشه میتونی توی اینستا پادکست خصوصی ظبط کنی 🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱
مدافع_حق عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 2204 نمایشنامه رادیوویی هم بلدی؟ 💚کارآموزوکالتم،من کمکت میکنم ازحقت دفاع کنی💚
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 2028 اینجوری که بری ول کنی تو هیچ کاری موفق نمیشی ولش نکن اینقدر برو و بیا تا بالاخره موفق بشی
sofi96 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 381 بزار یکم اوضاع بهتر بشه میتونی توی اینستا پادکست خصوصی ظبط کنی خودم تولید محتوا کنم ؟ در چه موردی ؟
sofi96 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 381 نمایشنامه رادیوویی هم بلدی؟ نه عزیزمدوره ای که رفتم ، پنج جلسه بود درمورد گامهای آوایی و تشدید و مد و تاکید و تقطیع و لحن حماسی و شاد و ... و آخرش تیزر هم یاد داد بخونیم جلسه آخر که اعتراف میکنم خوب یادش نگرفتم
sofi96 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 381 اینجوری که بری ول کنی تو هیچ کاری موفق نمیشی ولش نکن اینقدر برو و بیا تا بالاخره موفق بشی بله موافقم برم دوباره ادامه ی کلاسهای گویندگی یا دوباره برم رادیو و بخوام تست ازم بگیرن ؟
مهرشادصادقی عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 2028 بله موافقم برم دوباره ادامه ی کلاسهای گویندگی یا دوباره برم رادیو و بخوام تست ازم بگیرن ؟ هر کدوم میتونه باعث بشه زودتر ب خواستت برسی فن بیان تو گویندگی خیلی مهمه در کنار تست ها حتما از کتاب های فن بیان هم استفاده کنید ب امید روزی که تاپیک استخدام شدن بزنید
sofi96 مدیر استارتر عضویت: 1404/07/17 تعداد پست: 381 هر کدوم میتونه باعث بشه زودتر ب خواستت برسی فن بیان تو گویندگی خیلی مهمه در کنار تست ها حتما از کتاب ... اخه احساس کردم آکادمی فقط کلاس برگزار میکنه تا پول بگیره از طرفی رادیو هم الکی کسی رو راه نمیدن پس هیچ کدوم زودتر نمیتونه منو به هدف برسونه 👍 ممنون حتما میخونم