2777
2789
عنوان

کیا لیزر کردن

201 بازدید | 32 پست

دوستان سلاااام

میگن یه جلسه برون ریزی هست ،یعنی موهایی که تو فاز خواب بودن رشد میکنن و رشد موها زیاده،بدن مثل قبل لیزر میشه اون جلسه موهاش.

خواستم بپرسم جلسه چندم براتون این اتفاق افتاد؟

چهارم

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه ریپلای زدی و جواب ندادم، حتی لایک هم نکردم، دو حالت بیشتر نداره: ۱_ندیدم ۲_کاربریت رو میشناسم و علاقه ای به مکالمه با شما ندارم~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

2.3

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

مرسی گلم.بعدش دوباره خوب شد از جلسه بعدش؟

بله بعد خوب شد باز

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~اگه ریپلای زدی و جواب ندادم، حتی لایک هم نکردم، دو حالت بیشتر نداره: ۱_ندیدم ۲_کاربریت رو میشناسم و علاقه ای به مکالمه با شما ندارم~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

مرسی گلم معمولا میگن جلسه سوم چهارمه.از پنج به بعد خیلی خوب میشه.چرا شما جلسه هفت اینطور شدی🤣

نمیدونم

من از جلسه ی اول به بعد کلا موهام در نیومد

جلسه ی 6 یا 7 بود که برگشت داشتم اونم نه خیلی زیاد