2777
2789
عنوان

ی غلطی خوردم

220 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

یه غلطی کردم کورتون با دوز بالا خوردم بیشتر اط ۸ ماهه ک قطع کردم ولی همچنان استخونای صورتم و همه جام کوچیک میشه حالا بقیش بدرک ولی استخونای ثورتم باعث شده فضای دهانم کوجیک شه و دندونتم ساییده بشه و کوچیک شه دارم دیونه میشه همچنان هم ادامه داره . قرص موکی استخوان هم میخورم دلی فایده نداره

ریدم ب قیافم

میشه دعاممم کنین دیگ بسه تا کی حیف دتدونام شد 😔😔😔قشنگ بزرگ بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرخود کورتن خوردی؟

ن دکتر داده بد کلسیم نداد لنتی منم بیشتر خوردم الان نمیدونم چرا اینجوری دیگ بس نمیکنه همچنان ادامه داره کوجیک شدنش دارم دیونه مبشم خدایااااا دیگ بس کنه

😁😁 ی چی دیگ نوشته بودم اونو پاکیدم یادم رفت فعلو درس کنم الان دیدم اشتب شده

فدای سرت

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بیماریت چی بود داده؟

هیچی هیچی مشخص نمیشه همه جی نرمال بدد دکتر گف شاید از التهاب عصب بسنایی هس کورتون داد اونم اصلا فرق نکرد منم هرروز وضعم بدتر میشد از استرس بیشتر خوردم حیف شد . انگار کابوس میبینم باور نمیکنم حیف شده دندونام صورتم استخونا قیافم 😔😔

هیچی هیچی مشخص نمیشه همه جی نرمال بدد دکتر گف شاید از التهاب عصب بسنایی هس کورتون داد اونم اصلا فرق ...

کورتن خیلی قرص خاصبه

چه دکتر احمقی بود که واسه التهاب جزئی کورتن داده

کورتن رو بیشتر بیماریهای ام اس یا پیوندی یا سرطان میخورن

برو پیش دکتر عفونی قطعا قطع میکنه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
کورتن خیلی قرص خاصبهچه دکتر احمقی بود که واسه التهاب جزئی کورتن دادهکورتن رو بیشتر بیماریهای ام اس ی ...

دکتر عفونس هم رفتن ازمایش نوشت گف هیچی نیس

دکتر همه جی رفتم مشکل اینکه استخوان و فکم اینا ک استخوانام انگار سبکه هیچی نیس و فکم کوچیک و کوتاه شده و دندونام روز ب روزم بدتر

قرص پوکی استخوان هم میخورم ولی فایده نداره فک میکنم بخاطر سردی هس چیکار کنم صورتم یا بدنم یخرده شاید گرم شه استخونام اثر نکنه نمیدونم هیشکی نمیفهمه مشکل جیه . صورتم اونقد کوجیک شده فقط گوشت مونده ریدم واقعا😔 زباتم جلوتر از دندونامه . ب چن تا دکتر گفتم میگن ن تو اینحوری فک میکنی نمیشه . زبونت بزرگ شده یکی نیس بگه خدا لعنتتون کنه من گیج اخ مشخصه دیگ همه استخونام اینجور شده