2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده چیکار کردی😂منم خدای سوتیم

وای رفتم سوپر مارکت دونفر داخلش بودن بعد رفتم تا ته سوپر مارکت میگم بادو زمینی سرکه ای ندارید بچه هم پیشم بود گفت چقدر گفتم ۳ تا بسته ۷۰ تومن دادم بعد گفت میشه نود تومن اومدم پولش از جیبم در بیارم بیرون هرچی پلاستیک تقلب هزار تومنی بود ریخت بیرون عین این گداها🤣🤦🏻

هیچی دیگه صد تومان برداشت خواست تومن اضافه رو بده گفتم ممنون نمیخواد فقط رفتم بیروننننن واییی سم خالص دوتا کرد گنده وایساده بودن من هعیی داشتم تقلب پول خورد در میاوردم

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

وای رفتم سوپر مارکت دونفر داخلش بودن بعد رفتم تا ته سوپر مارکت میگم بادو زمینی سرکه ای ندارید بچه هم ...

واییییئی من به جای تو خجالت کشیدم چه بدشانسیی بوده خیلی دوست داشتم بفهمم تو مغز سوپری راجبت چی گذشته اون لحظه🤣🤣🤣🤣🤣

Hich
واییییئی من به جای تو خجالت کشیدم چه بدشانسیی بوده خیلی دوست داشتم بفهمم تو مغز سوپری راجبت چی گذشته ...

وای اصلا دارم سکته میکنم بعد از سر امحان دانشگاه خسته اومده بودم اینا به کنار چادر هم پوشیده بودم مگه این چادره کنار میرفت پولو از جیبم دربیارم

واییییئی من به جای تو خجالت کشیدم چه بدشانسیی بوده خیلی دوست داشتم بفهمم تو مغز سوپری راجبت چی گذشته ...

میدونی اینا به کنار سوپری آشنا بود ابرومممم رفتتتت