2777
2789
عنوان

شوهرم میترسه😐😐

2048 بازدید | 95 پست

شوهرم استرس شدید داره کلا درونیه ، و درونگرای مطلقه ، بین حرفاش همش تپق میزنه بلد نیس بحثی رو خوب ارائه بده صب تا شب سرکاره و وقتی برا من نمیزاره برا بیرون رفتنو و بحثای اینده و... دوست و رفیق انچنانی نداره حتی مسائل جنسی ام خیلی بلد نیس ک چطوری باید انجام بده ک لذت بخش باشه و... منم الان میگم خب بریم مشاوره باید مشکلاتمونو الان دیگه با مشاور حل کنیم چون روز به روز بدتر میشه والان اونم قبول نمیکنه بیاد میگه من مشکلی ندارم درحالیکه مشکلات بیشتر از اونه همش😐ن حرفی میزنه ن نظری بلده بده ن بلده منطقی حرف بزنه

چیکارکنم الان بنظرتون بخدا هاج و واج ام

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟ حتما باید برید مشاوره

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چرا ازدواج کردی

نامزد بودیم فک نمیکردم اینطور باشه بدک نبود

عقد کردیم اینطوری شد هی ام داره بدتر میشه انتظارم داره من هیچی نگم

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

چند سالشه؟ حتما باید برید مشاوره

۳۱ سالشه

اصن مشاوره روقبول نمیکنه منم میگم تمام حرفم اینه باید بریم چ مشکلی داری ک نمیای

هرچه تو بهش گیر بدی و توسرش بزنی بدتر میشه وضعش

خب من باید چیکارکنم بسوزمو بسازم؟

قبل ازدواج مگه نشناختیش

ن سنتی بودیم تایم اشناییمونم کم بود

عقدیم الان