2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرقی نداره مثل همن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
فرقی نداره مثل همن

من شنیدم دومی سخت تره من بعد شیش سال میخوام دومی بیارم اولی راحت بود تقریبا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بستگی به بنیه بدنت داره

من الان تغذیه مناسبی ندارم میل ندارم اصلا

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من شنیدم دومی سخت تره من بعد شیش سال میخوام دومی بیارم اولی راحت بود تقریبا

من خودمم سزارین دومم با اولی ۶سال فاصله داشت هیچ تفاوتی نداشت برا من هر دوتا سخت بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

فرقی نداشتن ، من سه سال فاصله بود بین عملام و هر دو تا مثل هم بودن به نظرم

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من خودمم سزارین دومم با اولی ۶سال فاصله داشت هیچ تفاوتی نداشت برا من هر دوتا سخت بود

اها من پس امیدوار باشم مثل اولیه چقذر زایمان استرس داره

مثل هم بودن دومی شاید تجربه داشتم راحت تر بود

من شنیدم میگفتن سخت تر ترسیدم

من شنیدم میگفتن سخت تر ترسیدم

نه سخت تر نبود، برای اولی سوند گذاشتن مردم و زنده شدم ولی برای دومی به پرستاره گفتم استرس دارم اونم گفت فقط باید شل بگیری و خودت رو منقبض نکنی، کلی ژل هم از اونا که تو سونوگرافی می زنن ریخت اصلا نفهمیدم

اها من پس امیدوار باشم مثل اولیه چقذر زایمان استرس داره

خیلی استرس داره مخصوصا سزارین دوم استرسش بیشتره