لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 31801 عنوان سزاریندوم 1 بازدید | 16 پست دومی سختر یا اولی ؟؟ کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار امروز | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13496 فرقی نداره مثل همن کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
آمدم عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 2428 برای من اولی سختتر بود کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 31801 فرقی نداره مثل همن من شنیدم دومی سخت تره من بعد شیش سال میخوام دومی بیارم اولی راحت بود تقریبا کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 31801 بستگی به بنیه بدنت داره من الان تغذیه مناسبی ندارم میل ندارم اصلا کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13496 من شنیدم دومی سخت تره من بعد شیش سال میخوام دومی بیارم اولی راحت بود تقریبا من خودمم سزارین دومم با اولی ۶سال فاصله داشت هیچ تفاوتی نداشت برا من هر دوتا سخت بود کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
97mamany عضویت: 1397/09/17 تعداد پست: 13624 فرقی نداشتن ، من سه سال فاصله بود بین عملام و هر دو تا مثل هم بودن به نظرم وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 31801 من خودمم سزارین دومم با اولی ۶سال فاصله داشت هیچ تفاوتی نداشت برا من هر دوتا سخت بود اها من پس امیدوار باشم مثل اولیه چقذر زایمان استرس داره کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
لالیlal مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 31801 مثل هم بودن دومی شاید تجربه داشتم راحت تر بود من شنیدم میگفتن سخت تر ترسیدم کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
آیسان_68 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 5143 من شنیدم میگفتن سخت تر ترسیدم نه سخت تر نبود، برای اولی سوند گذاشتن مردم و زنده شدم ولی برای دومی به پرستاره گفتم استرس دارم اونم گفت فقط باید شل بگیری و خودت رو منقبض نکنی، کلی ژل هم از اونا که تو سونوگرافی می زنن ریخت اصلا نفهمیدم
m_ta عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 13496 اها من پس امیدوار باشم مثل اولیه چقذر زایمان استرس داره خیلی استرس داره مخصوصا سزارین دوم استرسش بیشتره کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....