nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 عنوان بورسیه پزشکی 256 بازدید | 49 پست بچه ها من رشتم انسانیه میخوام تغییر رشته بدم برم رشته تجربی و بعد ازمون ایمت بدمبه نظرتون کشوری هم هست ک با دیپلم انسانی میشه واسش ازمون بدی ک پزشکی قبول شی؟؟؟تروخدا راهنماییم کنین اگر میدونین 1404/11/12 | 11:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 803 روسیه فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 روسیه یعنی با دیپلم انسانی میشه رفت؟ میشه بیشتر توضیح بدی
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 از هوش مصنوعی بپرسی شاید بهتر بتونه راهنماییت کنه فیلتر شکنم کار نمیکنه
یاس_طلایی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 164 خب همون آیمت رو بده مشکلی نیست.البته اگه بخوای برگردی ایران، وزارت، مدارک علوم پزشکی دیپلمه های تجربی یا ریاضی رو قبول داره
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 803 یعنی با دیپلم انسانی میشه رفت؟ میشه بیشتر توضیح بدی من دقیق اطلاع ندارم ولی یکی بود از اطرافیان رشته انسانی گفتن بودهیه آزمون داده و مدرک زبان گرفته روسیه الان ترم چهار پزشکیانمن پول ندارم و گرنه میرفتم و برنمیگشتم فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 خب همون آیمت رو بده مشکلی نیست.البته اگه بخوای برگردی ایران، وزارت، مدارک علوم پزشکی دیپلمه های تجرب ... یعنی اونجا کاری ندارن دیپلم چی داری یعنی فقط اون ازمونه مهمه؟؟؟؟ میدونین یرای اینکه تو ازمون قبول بشم باید چه کتابایی بخونم؟؟؟
یاس_طلایی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 164 فیلتر شکنم کار نمیکنه چت چی پی تی که فیل تر نیست. ولی به هرحال از هوش مصنوعی نپرس درست نیست اطلاعاتش. تو گوگل سرچ بزن سایتای مهاجرتی توضیح دادن، تو تلگرام هم چندتا گروه پزشکی ایتالیا دارم میخوای برات بفرستم. کامل راهنمایی کردن
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 من دقیق اطلاع ندارم ولی یکی بود از اطرافیان رشته انسانی گفتن بودهیه آزمون داده و مدرک زبان گرفته روس ... خب فقط بورسیه شی اونجا خودشون هزینه رو میدن
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 چت چی پی تی که فیل تر نیست. ولی به هرحال از هوش مصنوعی نپرس درست نیست اطلاعاتش. تو گوگل سرچ بزن سایت ... تلگرام هم فیل تر شکن میخاد
ناشناسگمنام عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 803 خب فقط بورسیه شی اونجا خودشون هزینه رو میدن نمیدونم بورسیه فکر نکنم چون ماهیانه کلی پول میده شهریه چند وقت پیش ۲۰۰ بود فهمیدم هرآنچه میفهمم بیشتر سبب آن میشود که هیچ نمیفهمم.کاربری مشترک است.
یاس_طلایی عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 164 یعنی اونجا کاری ندارن دیپلم چی داری یعنی فقط اون ازمونه مهمه؟؟؟؟ میدونین یرای اینکه تو ازمون قبول بش ... بله برای ایتالیا فقط همون آیمت مهمه. کتاب هم A level کمبریج و IB diploma میخونن بچهها به اضافه کتابای فارسی مخصوصا برای ریاضی و فیزیک
nadjdind مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 848 نمیدونم بورسیه فکر نکنم چون ماهیانه کلی پول میده شهریه چند وقت پیش ۲۰۰ بود اون بورسیه نشده حتما