2821
2789
عنوان

گوشواره بدل

136 بازدید | 9 پست

بچه ها من ۴۰۰ گرم طلا داشتم که فروختم شوهرم هم پول گذاشت و خونه خریدیم ۴ سال پیش ،۳ دنگ خونه هم زد به نامم،که به جز این ۴۰۰ گرم یه ۲۰۷ فروختم و ۴۰ ملیون اون موقع بهش پول دادم ،

شوهرم وضع مالیش خیلی خوبه(تورو خدا نگین پز،بایذ بگم تا راهنمایی کنید)ویلا داریم شمال ،دو تا ماشین خونه و مغازه و....

شوهرم برای دخترم که ۹ سالشه کلی طلا خریده و میخره ،سروبس و تک پوش و....

ولی من یه کرم طلا ندارم ،چیزی برای من نمیخره ،قرار بود امسال روز زن برام گوشواره بخره که گوشم نگیره،بعد روز زن هیچی برام نخرید حتی یه شاخه گل ،گفت روز تولدت جبران میکنم یه چیز عالی در نظر دارم و....گل صبر کنی و غوره حلوا سازی😂😂😂

حالا امروز تولدمه هست ،دیروز بهم گفت فقط تولدت شام میریم بیرون ،من گفتم کادو چی و...گفت نه من میلیاردز هم باشم برای تو چیزی نمیخرم ،😳کلی هم بهم فحش دری وری گفت و....

حالا میخوام خودم امروز برای خودم یه گوشواره بدل خوب بخرم ،یه کیک کوچولو هم بخرم قبل اینکه شوهرم بیاد با دخترم جشن بگیریم ،میخوام آرایشگاه هم برم یه اصلاح ابرو کنم،

بنظرتون دیوونه ام ؟یا چی ؟میخوام کلا کاری کنم دیگه بود و نبودش برام فرقی نداشته باشه،اینم بگم شوهرم همش برای خودش طلا آب شده میخره نگه میداره

چقد بی انصافه واقعا

آره کار خوبی میکنی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط یه چیز به ذهنم میرسه دلشو زدیicon

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

تولدت خیلی مباررررک باشه خانوم💖♥️❤️بهترین ها نصیب ت

امیدوارم چرخ روزگار بچرخه و شوهرت به تو نیاز داشته باشه

هر چند که باید میدونم تلافی کنی، دلم میخواد اون موقع از عذاب وجدان و درک کارهایی که کرده و حرف هایی که بهت زده له بشه

نه دیونه ای نه چیزی، فقط فهمیدی باید برای خودت ارزش قائل بشی.

و قسم به امیدی که می‌روید از جای بریدگی زخم در تن🌱

حتما شب هم میخوای در اختیارش باشی و بزاری از بدنت استفاده بکنه

ما که پشت سیستم نشستیم از نامردی و بدجنسی شوهرت حرص میخوریم تو چقدر ریلکس هستی

وقتی بارها گفته نمیخرم چرا دوباره هر بار اصرار میکنی و ارزش خودت رو پایین میاری؟

اصلا برات خرید هم پرت کن توی صورتش چرا اینقدر محتاج طلایی هستی که اون لجن بخره

این طلا دیگه چه ارزشی داره

بارها حرفهای زشت زده و گفته نمیخرم چرا دوباره بهش میگی؟ مگه غرور نداری؟

شام و رستوران رو میگفتی بخوره تو سر آشغالت

بگو نمیتونی برام طلا بخری طلاقم بده مردهای زیادی هستن که سر تا پای زنی مثل من رو از طلا می گیرن

پررو و مغرور باش

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792