2777
2789
عنوان

میشه بیاید

158 بازدید | 28 پست

سلام من یه سوالی دارم نمیدونم میشه اینجا بپرسم یا نه دارم دیوونه میشم میترسم بنویسم و بگن نباید مینوشتی اگه کسی به مسائل مامایی اشنایی داره میشه بگه که بهش،بگم ...توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگووووووو

من نامزد داشتم چندماه قبل یه رابطه ی سطحی داشتیم بدون دخول هیچ تماسی نبود اما بعد دو ساعت داخل ترشحاتم یک رگه کمرنگ و کوچیکه خون دیدم هشت روزم از پریودم گذشته بود میخام بدونم مربط ب بکارت بوده؟ از خیلی از دوستام پرسیدم میگن نه اما من دارم دیوونه میشم 

ن فکرنکنم اگ ب بکارت باشه خون میاد حداقل چندقطره بازم بستگی ب نوع بکارت داره

قبلش من معاینه رفتم نوعشو گفتن حلقوی شرابه ای الان از کلینیکم پرسیدم که ببینم چطوریه 

ن فکرنکنم اگ ب بکارت باشه خون میاد حداقل چندقطره بازم بستگی ب نوع بکارت داره

نه اون موقع که اصلا هیچی نبود هیچیه هیچی فقط،بعد حدود دو ساعت من اونو دیدم همون موقع چیزی نبود 

وقتی می گی هیچ تماسی نبوده،  دقیقا فکر می کنی ممکنه چه اتفاقی افتاده باشه؟     مثلا ...

نه نمیشه اینجا کامل بگم ولی میگم در حد مالش بود فقط اما نه تماس الت تو رو هدا ببخشید که واضح میگم چون واقعا حالم خیلی بده استرس دارم