2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم

180 بازدید | 14 پست

برا بار دوم اینم آدم نبود خسته شدم از این زندگی .به اصرار خودش باهاش ازدواج کردم حالا شده یه تیکه یخ سرد و در سنگ حالم ازش بهم میخوره همش خونه مادرشه وقتی هم میاد خونه یا خوابه یا همش سرش تو گوشیه به زور دو کلمه باهام حرف میزنه من حرف میزنم میگه چقد حرف میزنی .میخوام ازش جدا بشم ولی سختمه .خانوادم گناه دارن تو در و فامیل ابروشون میره نمیدونم به فکر کی باشم خودم با خانوادم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخلاقش،چطوره خسیسه یا نه

اگه ایناهاش، درسته اونش مهم نیست من با همسرم خیلی ساله داریم زندگی می کنیم دیگه عادت کردم به بعضی رفتاراش

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

فقط و فقط به فکر خودت باش گور بابای مردم و حرفهای مردم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اخلاقش،چطوره خسیسه یا نه اگه ایناهاش، درسته اونش مهم نیست من با همسرم خیلی ساله داریم زندگی می کنیم ...

خسیس نمیدونم هم هست هم نیست .اخلاقش به مادرش رفته به آدم دل سنگ بی احساس جلوش پر پر بشی عین خیالش نیس

دلم برا پدر و مادرم میسوزه

اول با همسرت برید پیش مشاور ،شاید اوضاع بهتر شد و اصلا این فکر از سرت افتاد

ولی مطمئنم پدر و مادرت ازت حمایت میکنن، نمیگم اذیت نمیشن ... چرا اتفاقا خیلی اذیت میشمن به هر حال دخترشونی و نمیخوان چنین تجربه ای داشته باشی و حتی ممکنه حرف هم بشنون

ولی اینکه چنین دختری دارن که به فکرشونه نشون میده چقد محترم و حامین

حق دارین خانم واقعا سخته

نگران حرف مردم و اطرافیان هم نباشین

جدایی به معنای تموم شدن حق زندگی نی

جدایی میتونه یه شروع باشه واسه یه زندگی جدید دور از اون تنش های فکری و روحی و جسمی زندگی مشترک قبل

I’m a strong man