2777
2789
عنوان

پریودی نامرتب

85 بازدید | 13 پست

پریودیم دوماهه عقب میفته گین اپ میخوردم سه ماه پیش وزنم رفته بالا حالا دکتر سوتو ازمایش نوشته عین بید دارم میلرزم از جواب سونو میترسم ساعت ۱۲باید برم الان زیر پتو تشنج کردم میگم چیزای بد برام درمیارن کلا سر هر ازمایشی میمیرم ازمایش چکاپمم نمیخام بدم فقط سونورو ای خداااااا اگ چیز بدی باشع من تحمل ندارم زیر دست سونو ها میمیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر چی باشه درمان داره

استرس چیه دیگه به خودت میدی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

این استرسی ک تو داری خودش بدتره....شاید کیست داری

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
😭😭😭میترسم ازاون چیز بدا باشه

نه بابا

فوقش تنبلی تخمدان داری

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
میترسم چیز بدتری باشه

نیست عزیزم چیز بدی خیالت راحت منم پریودی های نامنظم دارم چن ماه پری نشدم بعدشم که شدم لکه بینی داشتم ۱۰ ۱۲ روز رفتم دکتر سونو نوشت تنبلی تخمدان داشتم دارو داد الان سرموقع شده نگران نباش هیچ چیز بدی نیست

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792