2777
2789
عنوان

دارم شهید میشم

145 بازدید | 12 پست

امروز روز دومه رژیممه سردرد وحشتناکی دارم البته یکمم حس میکنم سرما خوردم پسرمم از افتاب نزده بیداره شبم دیر خوابید نذاشت بخوابم ی امتحانم دارم ی کلمه نخوندم. تا عیدم باید ۱۰ کیلو کم کنم خدایا بسه دیگه🫠 چی میشد ی ژن لاغری میدادی منو از این همه ظلم راحت میکردی این دفعه لاغر بشم قول میدم دیگه چاق نشم 🥲

و ناگاه غمی عمیق مرا در اغوش کشید و غرق خودش کرد......!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سینه ی مرغ آب پز کن خالی نهار هرچقدر دوست داری بخور

همراهش کاهو هم بخور

حسابی سیر بشو

غروب برو پیاده روی سه ساعت یا استخر که عاااااااااااااالی جواب میده سه ساعت ،برگرد چیزی نخور تا فردا ظهر

باز حسابی مرغ و نمک بزن بزار با پیاز و آب خودش حسابی بپزه و مزه پیاز به خودش بره، خالی بخور

استخر هم غروب سه ساعت بری و برگردی چیزی نخوری بعد یک ماه حتما و حتما کمترین وزنی که کم کردی ۵ کیلو است،استخر دم غروب و سه ساعته و بعدش چیزی نخوردن

هر جلسه از نیم کیلو تا یک کیلو کم میکی

آب انرژی میکشه ازت حسابی

سینه ی مرغ آب پز کن خالی نهار هرچقدر دوست داری بخورهمراهش کاهو هم بخورحسابی سیر بشوغروب برو پیاده رو ...

همه اینارو میدونم قشنگم قبلا یبار ۳۵ کیلو کم کردم دوسال مربی بودم منتها بودم رفته تو فاز ذخیره الان چالش گرفتم شوک وارد شه

سردرت برا افت قندته میوه زیاد بخور چاق نمیشی کهمن ده کیلو کم کردماصلا باورم نمیشهولی هنوز یکم چاقم ۷ ...

میوه قند داره اصلا جایگزین خوبی نیست. مهم کالری وارده ب بدنه من قبلا ۳۵ کیلو کم کردم یدوره الان دیگه صبر حوصله قبلنو ندارم دلم میخاد سریع کم کنم

اگه می خوای سریع کم کنی فقط فستینگ با کتو جواب می ده

تصمیمم همینه ۱۵ روز کتو بعدش ماه رمضون فستینگ محسوب میشه