2777
2789
عنوان

ريزش مو شديد

96 بازدید | 11 پست

من هم مشكل هورموني دارم هم بخاطر كراتين و دكلره داغون شدن موهام دسته دسته ميريزه حجمش يك سوم شده زينك ميخورم ولي تاثيري نداشته

چيكار كنم خيلي نگرانم

كسي تجربه اي داره؟

موهام میریخت ازمایش دادم...کم خون بودم دکتر قرص آهن و ویتامینDبرام نوشت دارم استفاده میکنم خوب شدمه

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهات رو اول چند سانت کوتاه کن

ببین انواع ریزش داریم

ریزش از ساقه داری یا ریشه؟

و اینک مشکل هورمونی خیلی خیلی تاثیر گذاره حتما باید بری دکتر بهت قرص بده

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

موهام میریخت ازمایش دادم...کم خون بودم دکتر قرص آهن و ویتامینDبرام نوشت دارم استفاده میکنم خوب شدم ...

چ قرص آهنی برات نوشت عزیزم؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

چ قرص آهنی برات نوشت عزیزم؟

قرص فرفوت

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
فریتین بدنت پایین بود؟اسم قرص اهنت چی بود

فرفوت

اگه می تونی کلا ماشینشون کن

یه شامپو کتوکنازول بخر دوروز درمیون تا چند بار بعد هفته ای یه بار بزن

آمپول بیوتین دکسپانتنول از هر کدوم ۶ تا بخر هفته ای یکی هم زمان از هر دو استفاده کن یکی یه ور با سن اون یکی سمت دیگه

رو بالشی و حوله اتو هر هفته بشور و اتو بکش و جلو آفتاب خشک کن

ویتامین دی ۱۰۰۰ روزانه ب همراه صبحانه ات بخور

یه شب فرفولیک یه شب مولتی مینرال یه شب زینک بخور مداوم تا چند ماه

راه هایی که واسه پسرم انجام دادم موهاش روزی هزارتا می ریخت پوست سرش معلوم بود و به کل کچل شده بود

الان ریزش متوقف و رویش داره

استرسم از خودت دور کن

پسرم ۲۰ سالشه

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

بهداشت محلتون برید پیش دکتر بگید ک موهات میریزه برات ازمایش مینویسه انجام میدی اگ کم خون باشی قرص اهن برات مینویسه واقعااا عالیه

اگه می تونی کلا ماشینشون کنیه شامپو کتوکنازول بخر دوروز درمیون تا چند بار بعد هفته ای یه بار بزنآمپو ...

مهم ترینشو نگفتی

باید بره دکتر هورموناشو اوکی کنه

راه های شما برا غیرهورمونی عالی ج میده

موهات رو اول چند سانت کوتاه کنببین انواع ریزش داریمریزش از ساقه داری یا ریشه؟و اینک مشکل هورمونی خیل ...

پسرم ریزش موش تا وقتی با ماشین کچل نکرد خوب نشد

اینجوری حداقل پوست مو هوا می خوره و میدونی موها تو چ وعضین

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد