2777
2789
عنوان

مصاحبه شغلی

136 بازدید | 17 پست

برای ارتقای شغلیم باید برم مصاحبه ای ولی من اصلا کارکردن رادوست ندارم وبه اقتضای اجباراقتصادی کار میکنم دلم میخواست شوهرم پولداربود اصلا ول میکردم ولی الان باید برم اونجاوانمودکنم خیلی علاقمندم و خیلی فعال.شوهرم بدون هماهنگی بامن درخواست داد و پیگیره که بشه خیلی سخته تظاهربه چیزی که نیستی و نمیخوای باشی

ایده آل من این بود که شوهرم آدم موفقی بود ومن نون موفقیت اونومیخوردم نه اینکه برعکس اوبه من تکیه کن ...

به خودت افتخار کن. یه خانم حتی اگر شوهرش میلیادر بود بازم باید خودش درامدی داشته باشه که کترل نشه. کار کردن خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه اگرپیشرفت نکنی عقده اش به دلت میمونه که چرانشد ولی من فکر میکنم اگر یه بچه دیگرنیارم بیشتر عقده اش به دلم می مونه فکر میکنم اون حسوده ودررقابت با اطرافیان نمیخواد زنش عقب بمونه ول وانمودمیکنه هدفش پیشرفت منه

به خودت افتخار کن. یه خانم حتی اگر شوهرش میلیادر بود بازم باید خودش درامدی داشته باشه که کترل نشه. ک ...

من آدم رقابتی نیستم در آرامش بزرگ کردن بچه هامودوست دارم نه طی کردن پله های ترقی رو.ولی هی هول داده میشوم

مگه اطرافیانشان چه جور زنایی دارن؟چه کاره ان؟

کلا دوروبرمون پراز زنهای شاغل موفقه ازلحاظ کاری .ولی من ایده آلم برای زندگی این نیست من دلم میخواست بچه های زیادی داشته باشم وکارمهمم مادری باشه وشوهرمم تکیه گاه اقتصادی.

شوهرم میگه اگرپیشرفت نکنی عقده اش به دلت میمونه که چرانشد ولی من فکر میکنم اگر یه بچه دیگرنیارم بیشت ...

من ارزومه مردی سر راهم قرار بگیره که پیشرفتم براش مهم باشه

واقعا جایگاه شغلی برام خیلی مهمه. همچنین بچه هم نخواد چون خودم اصلا نمیخوام.

روحت خستس استراحت کن و یکم بیشتر فکر کن بهش عزیزم

من ارزومه مردی سر راهم قرار بگیره که پیشرفتم براش مهم باشه واقعا جایگاه شغلی برام خیلی مهمه. همچنین ...

من تامجردبودم این چیزابرام مهم بودالان مهمترین چیز برام بچه هامن ومادربودنم اصلا زنهای بلندپرواز رو درک نمیکنم دیگه لذت زندگی رو تو بزرگ کردن بچه وپرورششون دیدم

با این شرایط کار پاره وقت نمیتونی پیدا کنی که هم آرامش خونه داری رو داشته باشی روزایی که خونه ای هم ...

من تمام وقتشو دارم اون مرتبه بالاترشومیخواد مثلا مدیرشم.بعداونم بازبالاتربالاتر

درگذشته پدرم این مدلی باهام رفتار میکرد و مدام منو تو عمل انجام شده با خط فکری خودش قرار میداد، خیلی بده اون نقش بازی کردنه کاملا میفهمم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.