2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 52 پست
من سزارین اولم عالی بود دومی خیلی اذیت شدم سومی الان خیلی میترسم

واسه من درد دومی حتی کم تر از اولی. اگر دکترت خوبه اصلا نگران نباش.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
واسه من درد دومی حتی کم تر از اولی. اگر دکترت خوبه اصلا نگران نباش.

دکترم این سری عالیه ولی خودم شکم دارم میترسم بیوفته ذو زخم اذیت کنه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکترم این سری عالیه ولی خودم شکم دارم میترسم بیوفته ذو زخم اذیت کنه

نه نترس منم واسه دومی شکم داشتم خیلی کم تر از اولی اذیت شدم. جای برش سِر شده دیگه😅😅

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من ۱۳ماه پیش زایمان کردم دکترم نذاشت گفت لازم نیست.انصاف هم لازم نبود.دردش قابل تحمله نترس.الهی به سلامتی..فقط موقع خروج از بیمارستان یه شیاف ضد درد بذار برای تو ماشین.تجربه دیگران بود من انجام دادم راضی بودم

منم زایمان سومم پمپ درد داشتم عالی بود سر اون دوتا زایمانم واقعا اذیت شدم حتی نمیتونسم از تخت بلند شم سر سومی پا شدم کلی راه رفتم انگار نه انگار ولی بدیش این بود شکمم کار نمیکرد مرخصم نمیکردن

ی تازه واردم✋ تایپک قبلیمم نترکیده 🤗
من سزارین اولم عالی بود دومی مردم و زنده شدم الان سومیه خیلی میترسم

منم اولی اصلا نفهمیدم که خیلی راحت بودم بعد یه هفته انگار ن انگار زایمان کردم واقعا همین قدر خوب بود ولی دومی اذیت شدم و درد زیاد داشتم که با شیاف سر کردم .منم خواستم پمپ درد بذارم دکترم گفت نیازی نیست اونقدر اذیت نمیشی منم نذاشتم ولی بعدش پشیمون شدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏